Αθλητισμός

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Το "τριφύλλι" προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στην Τουρκία και γνώρισε άλλη μια ήττα στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα το απόγευμα της Πέμπτης από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και προβλημάτισε για ακόμη μια φορά με την εμφάνιση του στο παρκέ. Ειδικά κάποιοι παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ και δεν συνεισέφεραν όσο θα περίμεναν οι “πράσινοι”. Ένας από αυτούς ήταν ο Σέλβιν Μακ.

Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήταν απογοητευτικός

Μάλιστα ήταν ο μοναδικός από πλευράς Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε και δεν πέτυχε ούτε πόντο. Γενικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του έχει πέσει η απόδοσή του και οι “πράσινοι” σκέφτονται αν έκαναν καλά που τον κράτησαν στο ρόστερ. Την ίδια ώρα, ο Όντεντ Κάτας περιμένει πως και πως την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς στη δράση, τη στιγμή που τις επόμενες μέρες αναμένει νεότερα από τον τραυματισμό που έχει υποστεί ο Τι Τζέι Μπρέι.

Παναθηναϊκός: Τι είπε ο Κάτας

Μετά την αναμέτρηση ο Ισραηλινός κόουτς του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, σχολίασε την κακή συνέπεια της ομάδας του σε όλα τα επίπεδα, ενώ συνεχάρη τους Τούρκους. Αναλυτικά όσα είπε: «Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Εφές πρέπει να κάνεις ολοκληρωμένο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην άμυνα αλλά δεν αρχίσαμε αρκετά επιθετικά, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ σωστά. Αυτό έγινε στην αρχή.

Όταν αρχίζεις έτσι δεν είναι ποτέ εύκολο απέναντι σε μια ομάδα σαν την Εφές. Μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συγχαρούμε την Εφές. Έχει πολλή ποιότητα ειδικά στα γκαρντ. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Η επίθεση ήταν το βασικό μας θέμα».

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε στο 10-19 και παραμένει στη 16η θέση

Εν τω μεταξύ μαίνεται η μάχη για μια θέση στην τελική οκτάδα της Euroleague, με τη Ρεάλ και τη Βαλένθια να πετυχαίνουν πολύ σημαντικές νίκες, που περιορίζουν τις όποιες ελπίδες μπορεί να είχε ο Ολυμπιακός. Με το διπλό στη Γαλλία, η «βασίλισσα» ανέβηκε στο 18-13, ενώ οι «νυχτερίδες» αναρριχήθηκαν στην 8η θέση με ρεκόρ 17-14, αν και έχουν δύο ματς περισσότερα από την 9η Ζενίτ. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός μετά και τη νέα ήττα υποχώρησε στο 10-19 και παραμένει στη 16η θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments