Ελλάδα

Σχιστό: Βαρύ πένθος για τον χαμό των τριών παιδιών

Σχιστό: Βαρύ πένθος για τον χαμό των τριών παιδιών
Σχιστό: Ανείπωτη τραγωδία στο Κερατσίνι, όπου έχασαν τη ζωή τους 3 νέοι άνθρωποι. Σώθηκε μόνο μια 20χρονη κοπέλα.

Μια παρέα τεσσάρων νεαρών ατόμων κινούνταν με κατεύθυνση το Πάρκο στο Σχιστό προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Στη λεωφόρο στο ύψος του αριθμού 90, στο ρεύμα καθόδου, το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα νεαρά άτομα, κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα. H σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο. Στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα. Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Σχιστό: Σώθηκε μόνο μια 20χρονη

Από θαύμα σώθηκε η 20χρονη που ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο στο Σχιστό, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωπο τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μια παρέα τεσσάρων νεαρών κινούταν με κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Σχιστού, στο ύψος του αριθμού 98, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα νεαρά άτομα κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα. Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο που βρισκόταν μέσα στο τσιμέντο. Κατόπιν, το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε επί περίπου 100 μέτρα έως ότου καταλήξει άλλα τόσα μέτρα παραπέρα.

Την έσωσε η ζώνη ασφαλείας

Από το δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, ηλικίας μεταξύ 22 και 25 ετών, ενώ η τέταρτη κοπέλα της παρέας, ηλικίας 20 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η νεαρή συνοδηγός φέρεται να γλύτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, άρχισε να φωνάζει και να καλεί προς βοήθεια. Επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα. Για τους άλλους τρεις νεαρούς ήταν ήδη πολύ αργά. Μόλις έγινε γνωστό το θανατηφόρο συμβάν, δεκάδες φίλοι των νεαρών μετέβησαν στο σημείο όπου έλαβε χώρα η τραγωδία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments