Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [27/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [27/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, υπάρχουν εκπλήξεις στο ωροσκόπιο πολλών ζωδίων.

Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη σήμερα ενώ η διαίσθηση για μερικά ζώδια είναι ιδιαίτερα οξυμμένη το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Κριός

Σήμερα ο έρωτας θα σας κάνει να αντιδράσετε υπερβολικά επειδή δεν θα περιμένετε αυτό που θα συμβεί. Και μπορεί να συμβούν σχεδόν τα πάντα. Ίσως εμφανιστεί στην ζωή σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, τόσο αλλαγμένο που θα σας προκαλέσει σοκ. Το δεύτερο σοκ έρχεται όταν θα σας πει ότι σας θέλει πάλι πίσω. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια έκπληξη που θέλετε να μοιραστείτε με όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι συμφωνήσατε να μην πείτε τίποτα σε κανέναν. Ωστόσο, αυτά τα νέα αναμένεται να αλλάξουν δραματικά τόσο την δική σας ζωή όσο και του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας, προς το καλύτερο.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε κάπως νευρικοί. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας στα άκρα. Την μια στιγμή τσακώνεστε σαν τα κοκόρια και την άλλη ορκίζεστε πίστη και αφοσίωση για μια ζωή. Σε μια ερωτική κλίμακα από το ένα έως το δέκα, η σημερινή μέρα παίρνει εννέα, καθώς τελικά συνειδητοποιείτε πόσο πολύ αγαπιέστε.

Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας έχει βαρεθεί τις παραξενιές σας και μπορεί να θέλει να μείνει μόνος/η σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει, δίνοντάς του/της την ευκαιρία να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του/της. Μην αρχίσετε να γκρινιάζετε. Δώστε του/της λίγο χώρο.

Λέων

Σήμερα θα έχετε το θάρρος να δείτε κατάματα κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό και αφορά τον/την σύντροφό σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να το αγνοήσετε άλλο, καθώς επανέρχεται διαρκώς. Αυτό που δεν σας αρέσει είναι που αναγκάζεστε να το αντιμετωπίσετε.

Παρθένος

Όλοι μας κρύβουμε λίγο ρομαντισμό μέσα μας, ακόμη και πιο κυνικοί. Απλά στον καθένα από εμάς βγαίνει με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να μιλήσετε για μερικά πράγματα που σας ξεπερνούν, αλλά αν μπορείτε να πείσετε το συγκεκριμένο άτομο ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε, θα έχετε μια ευκαιρία μαζί του/της.

Ζυγός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεγελάσετε κατά κάποιο τρόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει, ώστε να πιστέψει το σχέδιο που έχετε καταστρώσει. Μπορεί να καταφέρετε να τον/την εξαπατήσετε και να νιώθετε πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας αλλά μην το πάρετε πάνω σας. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Σκορπιός

Όσο και αν προσπαθήσετε δεν μπορείτε να πείτε ψέματα. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να παίξετε με τις λέξεις που αφορούν ένα συγκεκριμένο θέμα. Αλλά δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε, καθώς θα αρχίσετε να κοκκινίζετε, να τραυλίζετε ή θα σας πιάσει νευρικό γέλιο. Χειριστείτε το όπως ξέρετε.

Τοξότης

Συνεχώς ψάχνετε τρόπους για το πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας φανερώσει ένα έξυπνο σχέδιο που θα εκτοξεύσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Να θυμάστε όμως, ότι η αγάπη δεν αγοράζεται με τα χρήματα. Κάποιος/α μπορεί να σας φαίνεται ελκυστικός/ή αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν γοητεύεστε μόνο από το ντύσιμό του/της ή από το αμάξι που οδηγεί.

Αιγόκερως

Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη σήμερα. Ίσως ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος να απασχολείται σε ένα επάγγελμα, που η μητέρα σας πάντα σας έλεγε να αποφεύγετε. Ωστόσο, αυτό το άτομο μπορεί να έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και πάθος για την ζωή που ταιριάζει με το δικό σας. Αξίζει να του/της δώσετε μια ευκαιρία.

Υδροχόος

Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα. Σχεδόν μπορείτε να μαντέψετε πού και πότε θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας αλλά και τι χρώμα ματιών θα έχει. Το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να προβλέψετε είναι πόσο πολύ θα ταιριάξετε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Ιχθύες

Όλες οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές και σίγουρα δεν θα αφορούν συνηθισμένα θέματα όπως ο καιρός ή οι τιμές των λαχανικών. Αν έχετε κάτι να πείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να είναι κάτι μεταφυσικό. Φαίνεται ότι είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει σήμερα, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments