Αθλητισμός

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πετυχημένο κρας τεστ κόντρα στην Ονδούρα για την Εθνική

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πετυχημένο κρας τεστ κόντρα στην Ονδούρα για την Εθνική
Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η εθνική κόντρα στην Ονδούρα, κάνοντας ένα εξαιρετικό κρας τεστ για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Την προσοχή της Προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 έχει στρέψει η εθνική ποδοσφαίρου μετά την επικράτιση με 2-1 επί της Ονδούρας σε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Τζον Φαν Σιπ απέναντι στο νεανικό συγκρότημα της Ονδούρας, άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα (μόνο ο Μάνταλος ξεκίνησε βασικός σε σχέση με την Ισπανία) επιλέγοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα και δίνοντας φανέλα βασικού στον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος έκανε και την πρώτη συμμετοχή με τα γαλανόλευκα. Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Εμφάνιση που γεμίζει αισιοδοξία κόντρα στην Ονδούρα

Οι διεθνείς μας πήραν ψυχολογία από το 1-0 και άρχισαν να δημιουργούν τη μία φάση πίσω από την άλλη μπροστά στην εστία του Μενιγιάρ. Μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο ο Γιώργος Γιακουμάκης και ειδικά ο Χρήστος Τζόλης έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ.  Από το 15’ και για είκοσι λεπτά η υπεροπλία των Ελλήνων διεθνών στη μεσαία γραμμή, με την παρουσία του Βαγγέλη Παυλίδη σ’ ένα ρόλο συνδετικού κρίκου των γραμμών να αποδεικνύεται καθοριστική και τη δημιουργικότητα του εξαιρετικού Κώστα Φορτούνη, είχε δώσει το πάνω χέρι στην Εθνική, που στο τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους έχασε την ισορροπία της, δέχθηκε πίεση και μαζί το γκολ της ισοφάρισης, αναφέρει το gazetta.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Φαν Σιπ άλλαξε όλη τη «front line» της Εθνικής. Ο Τάσος Δουβίκας στο ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη φανέλα πήρε τη θέση του Γιακουμάκη, ενώ Γιώργος Μασούρας και Δημήτρης Λημνιός πέρασαν στις θέσεις των Φορτούνη και Τζόλη. Ο Βαγγέλης Παυλίδης σφράγισε την εξαιρετική απόδοσή του με το δεύτερο προσωπικό γκολ, που έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ (2-1) την Εθνική μας. Στο 59’ από την σέντρα του πεσμένου Γιώργου Μασούρα ο επιθετικός της Βίλεμ βρήκε δίχτυα. Αντίθετα ένα λεπτό αργότερα ο Τάσος Δουβίκας δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ, καθώς τον σταμάτησε ο Μενιγιάρ.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Και τώρα η Γεωργία

Μετά από λοιπόν μια δεόντως ικανοποιητική εμφάνιση, η Εθνική στρέφει πλέον το βλέμμα της αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Γεωργία θέλοντας να κεφαλαιοποιήσει και την ισοπαλία με την Ισπανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments