Video

Survivor spoiler 28/3: Έτσι θα γίνονται πλέον τα αγωνίσματα

Survivor spoiler 28/3: Έτσι θα γίνονται πλέον τα αγωνίσματα
Survivor spoiler 28/3: Για το πώς θα γίνονται τα αγωνίσματα μετά την ένωση, αποκάλυψε ο παρουσιαστής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Το νέο spoiler του Survivor είναι εδώ και αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι μετά την πολυαναμενομένη ένωση των δύο ομάδων, γιατί έφτασε ο καιρός που Κόκκινοι και Μπλε γίνονται ένα πλέον. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο trailer που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο του Survivor που προβάλλεται σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου από τον ΣΚΑΙ, θα δώσει το παρών και ο τραγουδιστής και TikToker Jason Derulo.

Ο διάσημος τραγουδιστής μάλιστα, φέρεται να πήρε ένα υπέρογκο ποσό για να βρίσκεται στο πάρτι ένωσης του Survivor, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Μίχας φανέρωσε ότι για την παρουσία αυτή το ποσό είναι στα 350.000 δολάρια. «Ο Aτζούν, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό». Survivor spoiler Survivor spoiler

Survivor spoiler: Τι αλλαγές θα φέρει η επόμενη ημέρα του πάρτι;

Στο άκουσμα αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σχόλιο λέγοντας το εξής: «Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα». Από την άλλη, ο παρουσιαστής του Survivor προχώρησε και σε αποκαλύψεις αναφορικά με την παρουσία του εκεί αλλά και τις αλλαγές που θα φέρει η επόμενη ημέρα του πάρτι.

«Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Jason Derullo. Στήθηκε μια τρομερή σκηνή για το πάρτι της ένωσης. Το γύρισμα ξεκίνησε 17.00 το απόγευμα και τελείωσε μετά τις 02.00 το βράδυ. Ο Derulo τραγούδησε συνολικά μιάμιση ώρα. Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι, χρησιμοποιούσαν ατάκες από τον έναν στον άλλον. Τα παιδιά δεν τραγούδησαν μόνο, έκαναν και μπαλέτα. Φάγαμε έναν σκασμό… Η μπριζόλα πήγε σύννεφο…», φανέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για το πώς θα γίνονται τα αγωνίσματα μετά την ένωση, φαίνεται ότι «θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της Κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στη δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του. Τώρα συνυπάρχουν και έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται για προδοσίες και στρατηγικές». Αυτό αποκάλυψε ο παρουσιαστής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments