Video

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά αν θα πάει στο Survivor All Star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά αν θα πάει στο Survivor All Star
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής τόσο της ίδιας όσο και του Κωνσταντίνου Βασάλου, στο Survivor All Star.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η όμορφη παρουσιάστρια, αθλητικογράφος και YouTuber που σαρώνει στο Instagram με έναν πολύ πετυχημένο προσωπικό λογαριασμό ανεβάζοντας στιγμές από την καθημερινότητά της, ήταν καλεσμένη στη βραδινή «After Dark» εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για το Survivor, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star αλλά και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Όπως υπενθύμισε στους τηλεθεατές, οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του Survivor το 2017 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Όπως αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρώτη φορά είδε ερωτικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο πάρτι της ένωσης του Survivor και συγκεκριμένα, «όταν πλυθήκαμε και γίναμε άνθρωποι στο πάρτι της ένωσης είπα ότι καλός είναι αυτός». Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η πιο ωραία έκπληξη που έχει δεχθεί από τον σύντροφό της

«Πριν δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ φουσκωτός. Και τελικά τον είδα, με είδε και μου πέρασε από το μυαλό… Όταν βγήκαμε από το Survivor ήρθαμε κοντά τον Οκτώβριο, μετά τα γενέθλιά του». Στη συνέχεια, μίλησε για την πιο ωραία έκπληξη που έχει δεχθεί από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο. «Την πιο ωραία κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν όταν είχαμε τσακωθεί πολύ τον πρώτο χρόνο. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Κύπρο και γυρνώντας μετά τη δουλειά μου στο ξενοδοχείο βρήκα στο δωμάτιό μου μια τεράστια ανθοδέσμη. Δεν ξέρω που με βρήκε. Κάνει τέτοια. Είναι απρόβλεπτος. Γενικότερα δεν κάνουμε δώρο ο ένας τον άλλον. Κάνουμε δώρο ταξίδια», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Θα πάει ή όχι στο Survivor All Star;

Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στα σενάρια για το Survivor All Star, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο συμμετοχής τόσο της ίδιας όσο και του Κωνσταντίνου Βασάλου, σε αυτή την εκδοχή του Survivor, το οποίο έχει ακουστεί κατά καιρούς. «Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος, εγώ τερμάτισα έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω». Αυτό εξήγησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπονοώντας μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments