Video

Ελευθερία Ελευθερίου: Ανέβηκε στη σκηνή και γοήτευσε

Ελευθερία Ελευθερίου: Ανέβηκε στη σκηνή και γοήτευσε
Ελευθερία Ελευθερίου: Το ότι ανέβηκε στη σκηνή η όμορφη τραγουδίστρια φάνηκε να είναι κάτι που ευχαριστήθηκε πάρα πολύ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, μια από τις παίκτριες του φετινού Survivor που έχει σχολιαστεί πολύ, ανέβηκε στην… πίστα για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, Κόκκινων και Μπλε, και γοήτευσε με τη σκηνική της παρουσία ενώ φάνηκε να το ευχαριστιέται πάρα πολύ καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν πραγματοποιούνται τα σόου όπως ήταν παλαιότερα.

Όλοι οι παίκτες πάντως, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι ένωσης των ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης. Και ήταν κάτι αναμενόμενο μιας και εκτός του ότι ήθελαν πολύ να διασκεδάσουν, ήθελαν να κερδίσουν και το εισιτήριό τους για να βρεθούν και στον διαγωνισμού τραγουδιού του επόμενου Survivor. Και όπως όλοι περίμεναν, το πάρτι κορυφώθηκε με τον διαγωνισμό αλλά και με τον Jason Derulo. Ελευθερία Ελευθερίου

«Πρόκειται για έναν κανονικό διαγωνισμό τραγουδιού με βαθμολογία και έπαθλο. Ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει στο επόμενο Survivor, τη συμμετοχή του στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού σαν guest star», είχε πει νωρίτερα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ενθουσιάστηκαν. Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου ερμήνευσε ένα πολύ γνωστό τραγούδι και συγκεκριμένα το «Αphrodisiac» με το οποίο είχε διαγωνιστεί στη Eurovision.

Ελευθερία Ελευθερίου: Γιατί μπήκε στο Survivor;

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.

Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac». Λατρεύει τον χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Μπήκε στο Surivor γιατί θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Survivor: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments