Ελλάδα

Ρένος Χαραλαμπίδης: Τι δήλωσε για τις καταγγελίες στο θέατρο

Ρένος Χαραλαμπίδης: Τι δήλωσε για τις καταγγελίες στο θέατρο
Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά από καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου για κακοποιητικές συμπεριφορές.

O Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου. Ουσιαστικά και στην Ελλάδα έχει εμφανιστεί ένα κίνημα σαν το #MeToo στην Αμερική. Οι καταγγελίες που έχουν γίνει, έχουν σοκάρει τον κόσμο του θεάτρου και όχι μόνο, όπως αυτή της Τζένης Μπότση. Να θυμίσουμε ότι εξελίξεις υπάρχουν και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που παραμένει προφυλακισμένος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Τρίτης. Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε μετά από ερώτηση που έγινε και στις πρόσφατες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές που είτε εμπεριέχουν σεξουαλική βία είτε όχι.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Τι δήλωσε για τις καταγγελίες στο θέατρο

Ρένος Χαραλαμπίδης: Τι δήλωσε για τις καταγγελίες στο θέατρο

Επίσης, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε και στο στίγμα που έχει αφήσει ο ρόλος που ερμήνευσε στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», μιλώντας για τον εαυτό του. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συμβαίνει σε πολύ λίγους ηθοποιούς στην καριέρα τους να κάνουν έναν ρόλο που να ζει τόσα χρόνια. Όταν παίζεις έναν τέτοιο ρόλο, ο οποίος αφήνει ένα στίγμα που ταξιδεύει και στις νέες γενιές, καταλαβαίνεις πως καλώς ή κακώς εγκλωβίστηκες. Δεν είναι κακό και ο Τσάρλι Τσάπλιν τον Σαρλό έπαιξε».

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έκανε αναφορά σε βασανιστήρια στον χώρο του θεάτρου

«Υπάρχουν μες στα χρόνια και κάποιες κακές κριτικές, δίκαιες. Αυτές δεν με πίκραναν. Οι άδικες κριτικές που δεν έκριναν την δουλειά μου αλλά ήταν επί προσωπικού, με πίκραναν. Αυτοί που τις έγραφαν, όμως, δεν είναι πια στη δουλειά. Τους πήρε το ποτάμι» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης. «Προσωπικά εγώ δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλο στη ζωή και άλλο στην Τέχνη. Όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών, που βασάνισαν ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Άντε, τότε, να πεις πως δεν πειράζει, πως έφτιαξαν κάτι σπουδαίο… Εδώ έχουμε μετριότητες που βασανίζουν άλλους ανθρώπους. Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαν αυτοανακηρυχθεί σε μεγάλοι καλλιτέχνες και επειδή ήταν μέτριοι, ήταν απαράδεκτοι».

Ρένος Χαραλαμπίδης: Δείτε τις δηλώσεις του αναλυτικά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments