Διεθνή

Μπάιντεν ΗΠΑ: Δέσμευση για τον ιατρικό του φάκελο

Μπάιντεν ΗΠΑ: Δέσμευση για τον ιατρικό του φάκελο
Μπάιντεν ΗΠΑ: Δια στόματος της Εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου υπήρξε δέσμευση για τον ιατρικό φάκελο του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Η ηλικία και η κατάσταση της υγείας του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρέθηκε υπό έρευνα. Ειδικά μετά το ατύχημα με το αεροπλάνο, πολλοί ρωτούν για την υγεία του. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, δεσμεύτηκε χθες ότι θα δημοσιεύσει μια «περιεκτική» έκθεση σχετικά με την υγεία του 76ου προέδρου των ΗΠΑ στο «εγγύς μέλλον».

Πιο συγκεκριμένα, όταν η εκπρόσωπος Τύπου, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν πρόκειται να δημοσιεύσει τον ιατρικό φάκελο του Τζο Μπάιντεν, η ίδια έσπευσε να απαντήσει χωρίς δισταγμό: «Βεβαίως», είπε στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post». Μπάιντεν

Διάψευση Λευκού Οίκου για σοβαρή νόσο

Την ίδια ώρα ο Λευκός Οίκος έσπευσε ουσιαστικά άμεσα να διαψεύσει ότι ο 78χρονος Μπάιντεν μπορεί να έχει κάποια σοβαρή νόσο.

«Δεν έχω κάποιο χρονοδιάγραμμα αλλά απολύτως θα το κάνουμε αυτό και θα ελέγξω και θα δω πότε πρόκειται να επισκεφθεί ο πρόεδρος εκ νέου τον γιατρό για ιατρικό τσεκ απ.»

“Καρφιά” Τραμπ για υγεία Μπάιντεν

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί από τη Φλόριντα να ρίχνει… καρφιά για την κατάσταση της υγείας του Δημοκρατικού διαδόχου του. Κι όταν ο Μπάιντεν είχε πέσει ανεβαίνοντας τα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους «Air Force One».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έσπευσε να υποστηριξει ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία της χώρας. Λίγα 24ωρα αργότερα, ο 78χρονος ένοικος του Λευκού Οίκου είχε υποπέσει σε γκάφα ολκής αποκαλώντας την αντιπρόεδρό του «Πρόεδρο Χάρις», μιλώντας για την πανδημία της νόσου Covid 19.

Το ατύχημα του Μπάιντεν στα σκαλιά του αεροπλάνου

Ο 78χρονος Μπάιντεν σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες. Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Mέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν φορούσε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έπαιζε με τον σκύλο του. Ο γιατρός του επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση της υγείας του, ωστόσο η σημερινή του εικόνα εγείρει ερωτήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments