Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Έπεσε στις σκάλες του Air Force One

Τζο Μπάιντεν: Έπεσε στις σκάλες του Air Force One
Τζο Μπάιντεν: Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους όταν παραπάτησε και έπεσε on camera. Δείτε το βίντεο.

Ο Τζο Μπάιντεν είχε ατύχημα σήμερα Παρασκευή όταν σκόνταξε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, Air Force One. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ώρες, υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν για τον Βλαντίμιρ Πούτιν και την απάντηση του Ρώσου προέδρου.

Σε σχέση με το ατύχημα, ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες. Η σκηνή πριν ο πλανητάρχης πετάξει για την Τζόρτζια έβαλε, όπως ήταν αναμενόμενο, «φωτιά» στα social media, με βίντεο, φωτογραφίες και σχόλια να κατακλύζουν το internet.

Τζο Μπάιντεν: Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύοσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, για να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Ο Μπάιντεν μετά το πέσιμο φαίνεται να σηκώθηκε αμέσως, αποχαιρετώντας το πλήθος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μπάιντεν είχε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι μέχρι πρόσφατα καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έπαιζε με τον σκύλο του. Ο γιατρός του επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση της υγείας του, ωστόσο εγείρονται ερωτήματα για το κατά πόσο ο Μπάιντεν είναι απολύτως υγιής.

Τζο Μπάιντεν: Δεν έχει σταματήσει η συζήτηση μετά τις δηλώσεις του για τον Πούτιν

Το ατύχημα του Αμερικανού προέδρου έρχεται να πάρει λίγο τα «φώτα» από τη σύγκρουση ΗΠΑ και Ρωσίας μετά τις επιθετικές δηλώσεις του Μπάιντεν για τον Πούτιν.

Στη διάρκεια της συνέντευξης του στο ABC, ο Μπάιντεν δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις ενέργειες του Πούτιν στο θέμα των πρόσφατων εκλογών και της καταγγελλόμενης παρέμβασής του σε αυτές, χαρακτηρίζοντάς τον «δολοφόνο χωρίς ψυχή».

Τζο Μπάιντεν: Δεν έχει σταματήσει η συζήτηση μετά τις δηλώσεις του για τον Πούτιν

Τζο Μπάιντεν: Δεν έχει σταματήσει η συζήτηση μετά τις δηλώσεις του για τον Πούτιν

Κληθείς να σχολιάσει την έκθεση που υπάρχει για το ζήτημα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Πούτιν. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο ABC ότι ο Πούτιν: «Θα πληρώσει το τίμημα». Όταν ρωτήθηκε ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον Ρώσο πρόεδρο, απάντησε: «Θα δείτε σύντομα». Σύμφωνα με την έκθεση της DNI, το Κρεμλίνο χρησιμοποίησε μεθόδους επηρεασμού για να πετύχει τον σκοπό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments