Lifestyle

Survivor spoiler 1/4: Κόκκινοι και Μπλε πιάστηκαν στα χέρια

Survivor spoiler 1/4: Κόκκινοι και Μπλε πιάστηκαν στα χέρια
Survivor spoiler 1/4: Τριαντάφυλλος, Αλέξης, Νίκος και Τζέιμς βρίσκονται στα μαχαίρια. Άνω κάτω η παραλία.

Μια μόλις ημέρα κράτησε η ηρεμία στην παραλία του Survivor, αφού οι καυγάδες και οι τσακωμοί μεταξύ των παικτών επανήλθαν. Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως μετά την ένωση Μπλε και Κόκκινοι θα ηρεμούσαν, ωστόσο μετά και το χθεσινό επεισόδιο μάλλον η κατάσταση έγινε χειρότερη.

Survivor spoiler 1/4: Χαμός στην παραλία με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς και Τριαντάφυλλο

Η παραλία των δύο ομάδων μετατράπηκε, θα έλεγε κανείς, σε ρινγκ. Τα λόγια του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο, που αποθέωσε τον Σάκη Κατσούλη και έκραξε τον Τζέιμς δεν άρεσε στον Ροδίτη αλλά ούτε και στον Νίκο Μπάρτζη. Αμέσως ο αγρότης έκανε επίθεση στον τραγουδιστή αλλά ο καυγάς φαίνεται πως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν οι ομάδες γύρισαν στη παραλία τα αίματα άναψαν και πάλι.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής μόλις επέστρεψαν στην παραλία πήγε στην Κόκκινη ομάδα και μπροστά στον Τριαντάφυλλο και είπε: “Πώς τον αντέχετε αυτό τον κωλοτούμπα και τον διπρόσωπο;”. Τα λόγια αυτά νευρίασαν τον Ντάφυ και κατηγόρησε τον Τζέιμς πως τόσο καιρό ήταν ο καλύτερος παίκτης γιατί έκανε εύκολα ματσαρίσματα και από την μέρα που ήρθε ο Σάκης στην μπλε παραλία έχασε και την αρχηγία.

survivor spoiler

Τότε ήταν και η στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Μπάρτζης και ξέφυγε η κατάσταση. Ο Νίκος θέλησε να υπερασπιστεί τον φίλο του Τζέιμς, άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει τον Τριαντάφυλλο. Από τον καυγά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και αυτός. Κάπου εκεί παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι αλλά δίχως να καταφέρουν κάτι. Ντάφυ, Αλέξης, Νίκος και Τζέιμς συνέχισαν να τσακώνονται για ώρες.

Survivor spoiler 1/4: Σημειώνεται πως ο τσακωμός έγινε μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου αποχώρησε η Μαριάνθη. Οπότε όλα θα προβληθούν στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4).

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments