Πολιτική

Χαρίτσης: Πλήττεται ξανά η αξιοπιστία της κυβέρνησης

Χαρίτσης: Πλήττεται ξανά η αξιοπιστία της κυβέρνησης
Χαρίτσης: Βολές στην κυβέρνηση για το χειρισμό του ανοίγματος του λιανεμπορίου εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως «ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα» στην αξιοπιστία της κυβέρνησης, χαρακτηρίζει ο Αλέξης Χαρίτσης την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα, «πριν καν προλάβουν να ανοίξουν, μία μόλις μέρα μετά τις πανηγυρικές ανακοινώσεις για οριζόντιο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη την χώρα».

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος Χαρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι η κυβέρνηση «χωρίς κανέναν σοβαρό σχεδιασμό, πορεύεται αποκλειστικά και μόνο με όρους πρόσκαιρου επικοινωνιακού κόστους και οφέλους» και προσθέτει: «Τα επικίνδυνα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση στην οικονομία, εξαντλούν εντέλει τις αντοχές της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας».

Χαρίτσης

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Διαμαρτυρία εμπόρων στη Θεσσαλονίκη

Να αναιρέσει την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5/4 στη Θεσσαλονίκη, καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.

«Καλούμε την κυβέρνηση, την ύστατη στιγμή, να αναιρέσει την απόφαση για μη άνοιγμα του λιανεμπορίου, να δώσει την ελπίδα στους χιλιάδες επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και μαζί και την ασφαλή διέξοδο στους Θεσσαλονικείς να κινηθούν σε ασφαλές υγειονομικό περιβάλλον τηρώντας τα μέτρα, που ήδη έχουν εφαρμόσει οι επαγγελματίες», τονίζει ο πρόεδρος του ΕΕΘ με σημερινή του ανακοίνωση.

Έκκληση προς όλους τους αρμόδιους να αναθεωρήσουν τη στάση τους σε ό,τι αφορά την απόφαση που λήφθηκε για αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, απηύθυνε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Χαρίτσης

Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις και στην Πάτρα

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας αποφασίστηκε επίσης μπαράζ κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από την Κυριακή και την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Όπως αναφέρει το tempo24, το πρωί του Σαββάτου οι περισσότεροι ήταν στα καταστήματά τους. Είχαν προγραμματίσει τις τελευταίες προετοιμασίες για να είναι έτοιμοι τη Δευτέρα να υποδεχθούν τους πελάτες τους. Συνεργεία καθαρισμού για τις βιτρίνες, τοποθέτηση του νέου εμπορεύματος στα ράφια, κούτες έτοιμες να ανοίξουν με προϊόντα που τελικά… θα μείνουν εκεί. Η οργή των εμπόρων στην Πάτρα είναι μεγάλη, καθώς όπως λένε βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments