Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [03/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [03/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια στον αέρα, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι κάποια ζώδια θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους ενώ άλλα θα έχουν δυσκολία στο να επικοινωνήσουν με το ταίρι τους.

Κριός

Οι σχέσεις κυλάνε με αρμονία, χάρη στο σημερινό πλανητικό σκηνικό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να γιορτάσετε τον έρωτά σας και να ενισχύσετε τον δεσμό ανάμεσά σας. Φυσικά, στην περίπτωσή σας αυτό δεν μπορεί να είναι απλά ένα δείπνο στο σπίτι έστω και υπό το φως των κεριών, αλλά κάτι λίγο πιο τολμηρό και περιπετειώδες.

Ταύρος 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δένει την ευκαιρία να βγείτε ένα ξεχωριστό ραντεβού με κάποιον/α. Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε πολύ καλά. Το κλίμα είναι τέτοιο που, παρόλο που μπορεί να έχει δεθεί η γλώσσα σας κόμπος, ο νέος σας φίλος θα σας βρει γοητευτικούς και σίγουρα θα θελήσει να σας ξαναδεί.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε καταφέρει να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη σχέση σε πλατωνικό επίπεδο μέχρι τώρα αλλά μάλλον δεν θα συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι το άλλο άτομο σταματά να παίζει το παιχνίδι με τους δικούς σας κανόνες και αποφασίζει να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Εάν αυτό σας δημιουργεί αμηχανία, βρείτε έναν τρόπο να το αποφύγετε.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι απλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να προσποιείστε ότι δεν αισθάνεστε τίποτα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που τον/την βλέπετε σας πιάνει κρύος ιδρώτας. Ακόμα και εσείς, που είστε εξπέρ στο να το παίζετε αδιάφοροι, θα αναγκαστείτε να φανερώσετε πώς αισθάνεστε. Δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε άλλο. svg%3E

Λέων 

Ακόμα κι αν σκοπεύατε να παραμείνετε χωρίς σχέση για κάποιο λόγο, μια συγκέντρωση στην οποία θα παρευρεθείτε σήμερα θα σας αλλάξει γνώμη Κάποιο πού ξεχωριστό άτομο θα σας ενθουσιάσει τόσο πολύ που θα ξεχάσατε όσα έχετε πει και έχετε κάνει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να κάνετε το τέλειο ζευγάρι.

Παρθένος

Δεν μπορείτε πλέον να κρύψετε αυτό που νιώθετε πίσω από ένα προσωπείο αδιαφορίας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα προδοθείτε, ανεξάρτητα από το πόσο επιδέξια νομίζετε ότι έχετε καλύψει τα ίχνη σας. Με μια ασήμαντη αφορμή θα τα ξεράσετε όλα και δεν θα μπορείτε να ελέγξετε την αντίδρασή σας.

Ζυγός 

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει ριζικές αλλαγές σε μια σημαντική σχέση. Όσο και αν έχετε προσπαθήσει να αναβάλλετε την στιγμή του ξεκαθαρίσματος. ίσως χρειαστεί να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να κλείσετε ένα κεφάλαιο στην σχέση σας. Αλλά μην ανησυχείτε. Θα ανοίξει ένα καινούργιο, που θα αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και επιθυμίες σας.

Σκορπιός

Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια στον αέρα, που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε μια συγκεκριμένη κατάσταση προς το καλύτερο. Αισθάνεστε έτοιμοι να μαζέψετε όλες σας τις δυνάμεις και να περάσετε ένα εμπόδιο που σας προκαλεί ανησυχία τον τελευταίο καιρό. Έχετε αρκετή αποφασιστικότητα, οπότε προχωρήστε, γνωρίζοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον. svg%3E

Τοξότης 

Δεν πρέπει να υποτιμάτε τις δυνάμεις σας, καθώς είναι περισσότερες από όσες νομίζετε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε απαιτητική κατάσταση με εξαιρετική ευκολία. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές και να επαναφέρετε τις ισορροπίες στην σχέση σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αποσαφηνίζει μια αμφίβολη κατάσταση. Μπορεί να μην είχατε καταλάβει τι έκρυβε ένα πρόσωπο πίσω από το χαμόγελό του. Ωστόσο, σήμερα κάποιο γεγονός μπορεί να προκαλέσει μια αντίδραση που θα σας δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τα κίνητρά του. Και με βάση αυτό θα επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντί του.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, καθώς αισθάνεστε άβολα με τα συναισθήματα που εκφράζονται ανάμεσα σε εσάς και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μέχρι το τέλος της μέρας θα έχετε βγάλει μερικά εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας δείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο εξουσίας μπορεί να σας προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα είχατε ονειρευτεί. Μπορεί να μην έχετε καταλάβει τι συμβαίνει πίσω από αυτό το παγωμένο προσωπείο και σίγουρα δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα κρύβονται συναισθήματα πάθους για εσάς. Αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε κολακευμένοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments