Πολιτική

Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει για πολλοστή φορά

Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει για πολλοστή φορά
Πελώνη: Σε νέα ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντά στο Νάσο Ηλιόπουλο κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λαϊκίζει για πολλοστή φορά.

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη να εκδίδει νέα ανακοίνωση, στην οποία οποία κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι «λαϊκίζει για πολλοστή φορά». Νωρίτερα ανακοίνωσε και νέο μέτρο για την ενίσχυση των κλειστών καταστημάτων.

Από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώσεις έκαναν σήμερα τόσο ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας που ζήτησε την ενίσχυση των καταστηματαρχών, που δεν θα ανοίξουν αύριο, όσο και ο εκπρόσωπος τύπου Νάσος Ηλιόπουλος που ζήτησε τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής.

Πελώνη

H Αριστοτελία Πελώνη

Αριστοτελία Πελώνη: Τι ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος

«Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει, να διχάσει και να επενδύσει στην καταστροφή, αντί να συστρατευθεί στον τιτάνιο αγώνα που έχει αναλάβει η πολιτεία μαζί με τους πολίτες απέναντι στον ιό» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο.

Επισημαίνει ότι «το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχε χθες τη δυσκολότερη εφημερία του 2021 με 68 εισαγωγές ασθενών θετικών στον κορονοϊό, όταν πριν από τέσσερις μέρες που εφημέρευε οι εισαγωγές ήταν περίπου οι μισές (35)» και ρωτάει: «τι ακριβώς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να αγνοήσει η κυβέρνηση, τις εισηγήσεις των ειδικών;».

Η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο. Νάσος Ηλιόπουλος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει πως «αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα». «Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν», τονίζει. «Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται», αναφέρει καταληκτικά ο κ. Ηλιόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments