Αθλητισμός

Κετσετσόγλου: Απίθανο να βγάλει τα playoff ο Χιμένεθ

Κετσετσόγλου: Απίθανο να βγάλει τα playoff ο Χιμένεθ
Κετσετζόγλου: Συνεχίζεται η συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της ΑΕΚ. Τι αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Η βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με σκορ 5-1 φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ισπανό τεχνικό, καθώς οι φήμες που τον θέλουν να λέει “αντίο” στα Σπάτα πληθαίνουν.

Όπως τόνισε και ο δημοσιογράφος Κώστας Κετσετζόγλου ο Μανόλο Χιμένεθ είναι απίθανο να παραμείνει προπονητής της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη συντριβή της Ένωσης από τους Πειραιώτες στον bwinΣΠΟΡ FM, σημείωσε πως «ο Χιμένεθ είναι απίθανο να βγάλει τα playoffs».  Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί και πριν το παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

“Η ΑΕΚ θα τελειώσει τη χρονιά με υπηρεσιακό προπονητή. Πρέπει να βρει νέο προπονητή και μαζί του να φτιάξει μια νέα ομάδα. Πρέπει να φτιαχτεί στο κομμάτι της άμυνας και ήδη η ομάδα κοιτά έναν παίκτη σε κάθε θέση. Από εκεί και πέρα θέλει περισσότερους παίκτες ποιότητας και στο κέντρο και μπροστά. Το βασικό όμως είναι ο προπονητής. Πρέπει η ΑΕΚ να βρει έναν προπονητή κάτι που δεν έχει καταφέρει τόσα χρόνια” σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Κετσετζόγλου είχε αναφερθεί στο θέμα Μανόλο Χιμένεθ και τις προηγούμενες ημέρες. Ο ίδιος είχε σημειώσει ότι αν η Ένωση συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικέφαλων», τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μείνει μέχρι το τέλος των playoff στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης, σε άλλη του τοποθέτηση αναφορικά με τα υπάρχοντα δεδομένα στην ΑΕΚ, αλλά και αυτά που θα διαμορφωθούν εάν η ομάδα δεν ανακάμψει μέχρι το τέλος της σεζόν, ο δημοσιογράφος ήταν και πάλι αιχμηρός για τον Ισπανό τεχνικό. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη – Βάιου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι εφόσον πάρει το Κύπελλο και βγει στην Ευρώπη, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει.

Σε περίπτωση, όμως, που συνεχιστεί η προβληματική εικόνα και δεν επιτευχθούν οι στόχοι, χαρακτήρισε εύλογο το να τεθεί θέμα προπονητή και εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει η Ένωση να επενδύσει στην επιλογή που θα κάνει. Να δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο απ’ όλους στον προπονητή, φέρνοντας κάποιον που θα δώσει όραμα και θα μπορέσει να γίνει σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments