Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα απαντά στην 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα απαντά στην 35χρονη
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δεν δέχεται τη συγγνώμη από την 35χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε πριν έναν χρόνο στην Καλλιθέα.

Ένας χρόνος θα συμπληρωθεί τον επόμενο μήνα από τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην είσοδο της εργασίας της, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και συνεχίζει να απασχολεί ακόμα και σήμερα.

Η δράστις της βίαιης ενέργειας ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή την πράξη της ζητώντας συγγνώμη από το θύμα της φρικτής επίθεσης που δίνει τη δική της μάχη για να επουλώσει τα τραύματα της. Ωστόσο η Ιωάννα δεν δέχεται καμία συγγνώμη από τη γυναίκα που αποφάσισε αναίτια να της καταστρέψει τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του θύματος Απόστολος Λύτρας, απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις ξεκαθάρισε πως τόσο η πελάτης του όσο και η οικογένεια της δεν δέχονται καμία συγγνώμη από την 35χρονη. Μάλιστα όπως ανέφερε, τα στοιχεία αποδεικνύουν πως η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα καθώς η ποσότητα του καυστικού υγρού που πέταξε στο πρόσωπό της ήταν μεγάλη. Παράλληλα, όπως επισήμανε ο κ. Λύτρας, καταρρίπτεται και ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης πως δεν ήξερε τι ζημιά κάνει το βιτριόλι και πως η ποσότητα που της πέταξε ήταν μικρή και αυτό φαίνεται από τις βλάβες που έχει προκαλέσει στο πρόσωπο της Ιωάννας η εγκληματική ενέργεια της 35χρονης.

Επίθεση με βιτριόλι: Η ομολογία

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα. Η 35χρονη πάντως δεν θέλησε να απολογηθεί δια υπομνήματος και προτίμησε να το κάνει προφορικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Η έρευνα των αρχών

Μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά μέσα της 35χρονης, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε τέσσερα πρόσωπα τα οποία είχαν επαφές μαζί της την επίμαχη χρονική περίοδο. Το ενδιαφέρον των αρχών, επικεντρώνεται σε έναν 33χρονο, ιδιοκτήτη καφέ, που γνώριζε την 35χρονη και επικοινώνησε μαζί του λίγη ώρα μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα.

Οι αρχές πλέον αναζητούν στοιχεία τα οποία συνδέουν τους τέσσερις υπόπτους με το έγκλημα, καθώς και τον ρόλο που είχαν σε αυτό. Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε ότι μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 35χρονης, οι αρχές οδηγήθηκαν σε τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να την έχουν βοηθήσει. «Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments