Ελλάδα

Ράδιο Αρβύλα: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συντελεστές της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συντελεστές της εκπομπής
Ράδιο Αρβύλα: Μπορεί να εντοπίστηκαν κρούσματα σε συντελεστές πίσω από τις κάμερες, ωστόσο η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα.

Φαίνεται πως ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα των Ράδιο Αρβύλα, με πολλούς από τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες να βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν αφορούν άτομα που εργάζονται στο βαν, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα εφέ της εκπομπής και το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτήριο. Ωστόσο, οι Ράδιο Αρβύλα κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα, με αποτέλεσμα η εκπομπή να βγει κανονικά.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαστε στον “αέρα”. Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν αρρωστήσει από άλλα θέματα κι άλλους που είναι θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Όλοι βρίσκονται στο βαν, το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτήριο και αυτό είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε στον αέρα. Να είναι καλά όλα τα παιδιά. Έχουν μείνει δύο άνθρωποι στο βαν, οι μόνοι καινούριοι και καθαροί. Από σήμερα έχουμε περάσει στα βίντεο τον Κωστάκη. Θέλουμε την κατανόησή σας. Θα το πολεμήσουμε όσο μπορούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τα κλειστά σχολεία

Η εκπομπή είναι γνωστή κυρίως για το χιουμοριστικό σχολιασμό των παρουσιαστών της. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης έκανε πέρα το γνωστό χιούμορ του και μίλησε «έξω από τα δόντια». Συγκεκριμένα, με έντονο τρόπο είπε ότι δεν γίνεται να «κάνουμε μόνο χαβαλέ» και πρότεινε να ανοίξουν τώρα όλα τα σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως «και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε τη μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση».

«Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος. «Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα!»

«Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments