Lifestyle

Γιώργος Δασκαλάκης: Χαροπαλεύει ο αγαπημένος τραγουδιστής

Γιώργος Δασκαλάκης: Χαροπαλεύει ο αγαπημένος τραγουδιστής
Γιώργος Δασκαλάκης: Ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε σοκάρει η είδηση ότι ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε κλινική στη Ρόδο. Η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή είναι αρκετά κρίσιμη, με τον ίδιο να πρέπει να μεταβεί για εγχείρηση στην Γερμανία. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή δεν έχει σχέση με κορωνοϊό, αλλά με το στομάχι του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρέπει να ταξιδέψει στην Γερμανία προκειμένου να εγχειρηθεί. Αυτή τη φορά δεν θα επαναφέρει το στομάχι του. Αλλά θα αφαιρέσει μέρος από το πάγκρεας και την χολή προκειμένου, οι γιατροί να δώσουν διέξοδο στις τροφές απο το διαλυμένο στομάχι, στο λεπτό έντερο του.

Αυτή την πολύ σοβαρή και συνάμα πολύ επικίνδυνη μικροχειρουργική επέμβαση θα κάνει ο Γερμανός καθηγητής DR.UWE HESSE. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία από μια κλωστή.

Το κάλεσμα των φίλων του στο Facebook

Το μήνυμα που γράφουν οι φίλοι του στο Facebook συγκλονίζει:

“Ο άνθρωπος αυτός ταλαιπωρείται αφάνταστα με απανωτά χειρουργεία ενω η πρόγνωση των ιατρών είναι οτι θα μεταφερθεί και στην Γερμανία μετέπειτα ώστε να προβεί σε άλλες δύο λεπτές και δύσκολες εγχειρήσεις. Ο φιλος μας χρειάζεται την βοήθεια μας ώστε να αντέξει το δυσβάσταχτο ποσό των εξόδων των χειρουργείων, της νοσηλείας και της αποκατάστασης στην συνέχεια. Ο Γιώργος μας στο παρελθόν έχει σταθεί στο πλευρό πολλών ανθρώπων και τους έχει σταθεί ο ίδιος και οικονομικά και ηθικά. Μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟ! Νομίζω ήρθε η στιγμή να του δείξουμε την Αγάπη μας και εμείς. Όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν τον Γιώργο μας παρακαλούνται να το κάνουν στο

IBAN GR0901408270827002101044283 ALPHA BANK

Δικαιούχος η μητέρα του : Δασκαλάκη Κωνσταντίνα”

Κύμα συμπαράστασης στα social media για τον τραγουδιστή

Σχετικά με την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή είχε γράψει η η φίλη του, Ελένη Λυμπέρη, στο προφίλ της στο Facebook. Συγκριμένα είχε αναφέρει ότι ο ίδιος έχει υποβληθεί ήδη σε αρκετά χειρουργεία και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία και κάνει ακόμα ένα.

Η Ελένη Λυμπέρη έγραψε: «Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!! Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!! Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!»

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ίδιος στο παρελθόν έχει σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια. «Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του!!! Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο μπορείτε να περάσετε από τα κομμωτήρια ΤΟΎΦΑ-ΤΟΎΦΑ.

Εγώ θα καταγράφω τα ονόματά σας το τηλέφωνό σας και θα δοθούν σε ένα φάκελο όλα τα λεφτά μαζί έτσι κάποια στιγμή να μπορεί να επικοινωνήσει και ο ίδιος μαζί σας για να σας ευχαριστήσει με υπογραφή δική σας και τη δική μου πάμε λοιπόν να του δείξουμε την αγάπη μας όλοι μαζί!!!”, έγραψε η Ελένη Λυμπέρη στον λογαριασμό της στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments