Lifestyle

Survivor: Η καυτή σκηνή Μαριαλένα Σάκη που νόμιζαν ότι δεν τους γράφει η κάμερα

Survivor: Η καυτή σκηνή Μαριαλένα Σάκη που νόμιζαν ότι δεν τους γράφει η κάμερα
Survivor: Σκηνές τρυφερότητας ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, που νόμιζε ότι δεν τους γράφει η κάμερα.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο Survivor, όχι τόσο λόγω αντιπαραθέσεων ή κλίκας αλλά κυρίως επειδή υπήρξαν ζευγάρι στο πρόσφατο παρελθόν. Αν και όλοι περιμέναμε πως θα έβγαιναν… μαχαίρια ανάμεσα στο πρώην ζεύγος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώην έχουν έρθει κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης!

Αρχικά, στο αγώνισμα ασυλίας, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε ζήτησε από τους συμπαίκτες του να την αφιερώσουν στη Μαριαλένα και είπε χαρακτηριστικά: «Στη Μαριαλένα, μου λείπει πολύ συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης και η Μαριαλένα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στο νερό για να πλυθούν μιας και χθες, 5 Απρίλη, στο στίβο μάχης έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες για να περάσουν τα εμπόδια… και η κάμερα τους κατέγραψε να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που είναι πρώην παίκτης του survivor 1 και είναι στο πάνελ του πρωινού ανέφερε ότι εκείνη την ώρα οι κάμερες δεν γράφουν και οι δύο παίκτες δεν ήξεραν ότι η αγκαλιά τους καταγράφεται.

«Εδώ κανονικά δεν έχουμε κάμερες. Πλενόμαστε. Εκεί είναι η στιγμή που πλενόμαστε. Δεν έρχονται ποτέ κάμερες. Η κάμερα είναι στις τέντες πίσω και έχει ζουμάρει αρκετά» υπογράμμισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε τον πρώην της στο παιχνίδι

Η πρώτη αντίδραση της Μαριλένας Ρουμελιώτη ήταν η αμηχανία για την παρουσία του πρώην της με την νυν κοπέλα του. Φυσικά τους υποδέχθηκε στην καλύβα αλλά μιλώντας με τους συμπαίκτες της δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη της, τονίζοντας ότι πλέον στο Survivor δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει. Όταν ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τους νέους παίκτες πριν από το αγώνισμα η Μαριλένα τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παρελθόν που υπάρχει με κάποιους από τους νέους συμπαίκτες της.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά όταν έκλεισαν οι κάμερες. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας: «Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον Σάκη Κατσούλη. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Τα πράγματα, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, στη μπλε ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά. Υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις. Η Μαριαλένα έχει από τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, τον Σάκη Κατσούλη. Κάποια στιγμή, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο ο Σάκης, το οποίο εκνεύρισε πάρα πολύ την Μαριαλένα. Έγινε έξαλλη, ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν για δευτερόλεπτα αυτή η ιστορία, δεν κράτησε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments