Lifestyle

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξέσπασε η μητέρα της με την παραγωγή του Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξέσπασε η μητέρα της με την παραγωγή του Survivor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: H οικογένεια της παίκτριας του Survivor ανησυχεί για την κόρη της.

Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το Survivor. Ειδικά μετά την ένωση των ομάδων και τον σχηματισμό εκ νέου σε Κόκκινους και Μπλε, όλοι αναρωτιούνται πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, οι παίκτες έχουν επηρεαστεί από τις αλλαγές και ιδιαίτερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Περνά δύσκολο μετά τον χωρισμό των ομάδων

Οι δυο τους μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι και να ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει ξανά αρκετά κοντά. Οι πληροφορίες λένε -και αυτό φαίνεται και στα επεισόδια- ότι έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά που ο Σάκης πήγε στους Κόκκινους. Μάλιστα, ο ίδιος στο χθεσινό επεισόδιο αφιέρωσε τη νίκη του στην Μαριαλένα, προκαλώντας πανικό στα social media.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι λέει η μητέρα της

Μετά τα όσα έχουμε παρακολουθήσει όσον αφορά στη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, η μητέρα της παίκτριας ξέσπασε σήμερα στο “Πρωινό”. Όπως μετέδωσε ο Αλέξης Μίχας, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια της παίκτριας των Μπλε. Τα τρία αδέρφια της στεναχωριούνται με όλα αυτά που βλέπουν στο παιχνίδι, ενώ ο πατέρας της είναι επίσης ανήσυχος μετά το χθεσινό επεισόδιο.

Η κ. Γεωργία, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων, δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments