Lifestyle

Survivor spoiler 6/4: Παρελθόν από το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler 6/4: Παρελθόν από το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος
Survivor spoiler 6/4: Το τέλος του τραγουδιστή από το ριάλιτι επιβίωσης είναι πιο κοντά απ'όσο πιστεύουμε.

Αντίστροφα μετρούν οι τηλεθεατές του Survivor για το αποψινό επεισόδιο, στο οποίο θα δοθεί η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Τα χθεσινά spoilers που ήθελαν τους Μπλε νικητές επιβεβαιώθηκαν  και για σήμερα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά μετά τον σχηματισμό των νέων ομάδων.

Χτες ο αγώνας ασυλίας ήταν τρομερός και κρίθηκε στο 10-9 και στη τελευταία κούρσα, με τον Μπάρτζη να προλαβαίνει τον Μπόγδανο παρότι ήταν αρκετά μπροστά στην αρχή της μονομαχίας.

Η χαμένη ασυλία για τους κόκκινους είχε ως αποτέλεσμα ο Τριαντάφυλλος να είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν. Ο νέος του τραυματισμός μάλλον του υπενθύμισε πως το Survivor για εκείνον τελειώνει και γι’ αυτό ζήτησε από τους υπόλοιπους Κόκκινους να τον βγάλουν -ξανά- στον τάκο. Ο τραγουδιστής αντιλαμβάνεται σιγά σιγά πως δεν πρόκειται να αντέξει μέχρι τέλους και στόχος του είναι να αποχωρήσει αλλά όχι οικειοθελώς. Θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι και αυτό θα γίνει αν φύγει από την ψηφοφορία του κοινού. Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε τι θα γίνει στην αποχώρηση της Τετάρτης.

Survivor spoiler 6/4: Τι θα γίνει σήμερα

Το βράδυ θα δούμε ένα περίεργο και ασυνήθιστο αγώνισμα στην θάλασσα, που δεν έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια. Οι παίκτες πρέπει να ανέβουν την σκάλα στη θάλασσα και να πάρουν κάτι μπάλες από την κορυφή, να τρέξουν στην στεριά και να πετύχουν τον στόχο. Απαιτείται δύναμη, αντοχή και καλός στόχος. Όσο για τους νικητές, σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα θα γίνει το 1-1 στις ασυλίες αφού θα κερδίσουν οι Κόκκινοι. Έτσι οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments