Lifestyle

Survivor: Tο βίντεο που καίει τον Αλέξη Παππά

Survivor: Tο βίντεο που καίει τον Αλέξη Παππά
Survivor: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Αλέξη Παππά να βοηθάει παίκτη της αντίπαλης ομάδας στα αγωνίσματα.

Στο  Survivor, οι δύο ομάδες καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, μετά τον χωρισμό τους, και να παλέψουν για τη νίκη αν και οι λογομαχίες συνεχίζουν να υπάρχουν. Ο Αλέξης Παππάς μετά το έκτακτο συμβούλιο, είναι πια στην κόκκινη ομάδα με τον φίλο του Τριαντάφυλλο. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται έχει ακόμα ένα σύντροφο στην ομάδα.

Συγκεκριμένα σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και καίει τον γνωστό ηθοποιό, ο Παππάς φαίνεται να δίνει οδηγίες στον Σάκη Κατσούλη σe ένα αγώνα του με τον Τριαντάφυλλο, προκειμένου να βοηθήσει τον Ντάφι! Survivor

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor

Ο σημερινός στίβος μάχης θα είναι απαιτητικός και πολύ δύσκολος. Διεξάγεται μέσα σε λάσπες, με πολλά εμπόδια και απαιτεί τεχνική, δύναμη και ταχύτητα ενώ ο στόχος δεν κρίνεται και πολύ δύσκολος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως νικητές θα είναι οι Μπλε, καθώς ο Τριαντάφυλλος που παρέμεινε στους Κόκκινους θα βάλει για άλλη μια φορά το λιθαράκι του στην ήττα της ομάδας του.

Την ίδια ώρα, όλοι αναρωτιούνται ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία από τους ηττημένους. Μεγάλο φαβορί θεωρείται η Καρολίνα, ενώ πιθανότητες έχουν και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Τα σχόλια των παικτών για τις νέες ομάδες

Ενδιαφέρον είχε ο σχολιασμός των παικτών για τις νέες ομάδες. Ο Αλέξης Παππάς είπε: «Δεν το περίμενα σήμερα αυτό. Είναι σωστά τοποθετημένες οι δυναμικές των δύο ομάδων και ευελπιστώ να γίνει το καλύτερο δυνατό. Ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που έμεινα στην κόκκινη ομάδα. Βέβαια οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν την ομάδα και αυτή τη στιγμή λείπουν κάποια άτομα που έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος, πάντα είμαι αισιόδοξος. Θέλω να δω πώς θα κυλήσουν οι μέρες».

Ο Κόρο από την άλλη είπε: «Μεγάλη αλλαγή. Θα στηρίξουμε την ομάδα. Επιστρέψαμε στα παλιά, εδώ που ξεκινήσαμε, στην μπλε ομάδα. Είχαμε δεθεί πολύ με την κόκκινη ομάδα, είχαμε ζήσει τόσα πολλά. Ουσιαστικά είχαμε μπει σε μία ρουτίνα και πλέον το απολαμβάναμε. Ζήσαμε ωραίες στιγμές και ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα. Θα παλέψουμε εδώ που είμαστε. Είναι το παιχνίδι των ανατροπών και φάνηκε και σήμερα. Να δούμε πώς θα συνεχιστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments