Ελλάδα

Κυπαρισσία: Η ανακοίνωση της εταιρείας για το έγκλημα

Κυπαρισσία: Η ανακοίνωση της εταιρείας για το έγκλημα
Κυπαρισσία: Για το αιματηρό επεισόδιο στην πόλη εξέδωσε ανακοίνωση η εταιρεία λέγοντας ότι είναι δίπλα στην οικογένεια του 40χρονου ιδιοκτήτη.

Θλίψη για την απώλεια του 39χρονου ιδιοκτήτη που άφησε την τελευταία του πνοή στο κατάστημα του στην Κυπαρισσία. Μία αψιμαχία για ένα “φουσκωμένο” λογαριασμό με τον 72χρονο δράστη, ήταν αρκετή για να πυροβολήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη μέσα στο κατάστημα του. Ο ιδιοκτήτης λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο. Είναι το δεύτερο αιματηρό επεισόδιο που συγκλονίζει την χώρα μετά τη δολοφονία των δύο αδερφιών στη Μακρινίτσα, των οποίων οι κηδείες τελέστηκαν σήμερα (07/04).

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία πριν από λίγη ώρα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 39χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην Κυπαρισσία.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε ότι αφορά το έγκλημα στο κατάστημα στην Κυπαρισσία η εταιρεία ανέφερε ότι «Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού, διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Το χρονικό του επεισοδίου

Αιτία του τραγικού γεγονότος φαίνεται πως είναι είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό, για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε ο 72χρονος.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον άνδρα επειδή δεν φορούσε μάσκα -κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώνεται.

Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr, το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ενώ ο δράστης έφυγε από το κατάστημα μετά το συμβάν, λίγη ώρα αργότερα, ο 72χρονος παραδόθηκε τελικά στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος εξοργίστηκε από την «κακή εξυπηρέτηση» που είχε κατά την παραμονή του μέσα στο κατάστημα. Κυπαρισσία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments