Διεθνή

Μπερλουσκόνι: Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο

Μπερλουσκόνι: Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο
Μπερλουσκόνι: Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ο πρώην Ιταλός Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο San Raffaele για εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που ο 84χρονος Μπερλουσκόνι βρέθηκε στο νοσοκομείο για τσεκαπ, ενώ σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Μία από τις πηγές είπε ότι ο 84χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης πήγε στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο για κάνει ένα τσεκάπ μετά την περιπέτειά που είχε με τον κορωνοϊό τον Σεπτέμβριο, με τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή του.

Το κόμμα Forza Italia ανακοίνωσε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο για «ιατρική παρακολούθηση και αλλαγές σε υπάρχουσα θεραπεία». Ο πρώην πρωθυπουργός εισήχθη επίσης στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου και πέρασε αρκετές μέρες εκεί «λόγω προβλημάτων υγείας».

Σημειώνεται ότι ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση καρδιάς το 2016 και επέζησε επίσης από καρκίνο του προστάτη, εισήχθη στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους επίσης λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Υπόθεση Ruby: Αύριο η ακρόαση για το σκάνδαλο ανήλικης πορνείας – Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για δωροδοκία μαρτύρων

Στην πόλη Σιένα προγραμματίζεται για την Πέμπτη η ακρόαση για την υπόθεση Ruby, για την οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορέιται ότι είχε σεξουαλική επαφή με μια ανήλικη πόρνη.

Σε αυτή τη νέα δίκη ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι δωροδοκεί μάρτυρες προκειμένου να μη φανερώσουν στοιχεία για την υπόθεση πορνείας ανηλίκων, ενώ ο πρώην Ιταλός Πρωθυπουργός αρνείται κάθε κατηγορία. Η δικαστική απόφαση έπρεπε να είχε ληφθεί τον Ιανουάριο, αλλά αναβλήθηκε λόγω νοσηλείας του Μπερλουσκόνι.

«Θα αξιολογήσουμε τι πρέπει να γίνει αύριο υπό το φως αυτών που θα μου πει και θα δείξουν οι γιατροί», δήλωσε ο Federico Cecconi, δικηγόρος του Μπερλουσκόνι, όταν ρωτήθηκε αν θα ζητούσε να αναβληθεί η ακρόαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments