Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: Η απίθανη απάντησή του για το αν είναι άνδρας, γκέι ή κάτι άλλο

Λάκης Γαβαλάς: Η απίθανη απάντησή του για το αν είναι άνδρας, γκέι ή κάτι άλλο
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το νέο του βιβλίο στην χθεσινή εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι μία από τις γνωστότερες προσωπικότητες στο χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης, με τη φήμη του να αυξάνεται κατακόρυφα με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι My Style Rocks. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και μίλησε για το βιβλίο του που θα εκδοθεί, τις δυσκολίες που βίωσε, την συνεισφορά του στη μόδα αλλά και την σεξουαλικότητά του.

«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο. Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε επίσης: «Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».

«Για μένα κάθε μέρα, είναι μια παράσταση της ζωής μου, του καθρέφτη μου. Ότι ήταν να δείξω το έδειξα. Απλώς βαριέμαι να μένω στάσιμος» είπε για το βιβλίο του.

Λάκης Γαβαλάς: «Εάν τελικά είμαι απατεώνας, γιατί με έβγαλαν από τη φυλακή;»

«Έχω πάει στο Καραϊσκάκης, στου παναθηναϊκού το στάδιο, στου Κορυδαλλού το στάδιο. Έχω περάσει από πολλά στάδια» είπε χαμογελώντας για το πέρασμά του από την φυλακή και αναφέρθηκε στα όσα βίωσε. «Στην άλλη μου ζωή ήμουν ένα στρώμα με πολύ σουμιέ, πολλά ελατήρια. Με το χρόνο χάθηκαν τα ελατήρια και έμεινε το ένα. Εγώ. Αν δεν κάνω αυτά, θα τελματωθώ και θα πέσω εντελώς. Και έχω πολλούς λόγους να πέσω»

«Η χώρα μου μου έκανε πολλά τελευταία. Με έχει στο περιθώριο. 11 χρόνια λεηλάτησαν την εταιρεία, πήραν ότι πήραν. Όμως έχω ακόμα θέληση. Το κράτος δεν με θέλει να δουλεύω. Θέλει να με έχει στο πλάι. Να αποποιηθεί όσα έχω κάνει. Εύχομαι κάποιος από τους υπουργούς, ειδικά του πολιτισμού, να διαβάσουν το βιβλίο μου, και να δει αν συνειδητά το κράτος έκανε ότι έκανε σε εμένα. Εάν τελικά είμαι απατεώνας, γιατί τελικά με έβγαλαν από την φυλακή;» υπογράμμισε με νόημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στα δύσκολα, στήριγμα του ήταν ο σεβασμός που απολάμβανε. «Με σεβόντουσαν λόγω της εμπορίας μου όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που είχα μια θλίψη, έπαιρνα από αυτό το ντουλαπάκι που λέγεται καταξίωση, καλοζωία, πες το όπως θες. Και το κοινό ήταν μαζί μου, ήταν απίστευτο».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments