Lifestyle

Μαργαρίτα Masterchef: Η νικήτρια του Silver Award

Μαργαρίτα Masterchef: Η νικήτρια του Silver Award
Μαργαρίτα Masterchef: Για γερά νεύρα ήταν η δοκιμασία της αποχώρησης μετά την ανακοίνωση ότι το Silver Award θα γίνει μέσα σε μία μέρα.

Η Μαργαρίτα ήταν η νικήτρια του μεγάλου επάθλου των 10.000 ευρώ του Masterchef. Όπως είχε πει ο σεφ Κοντιζάς, τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο στο μαγειρικό διαγωνισμό. Και έτσι χθες (06/04) πραγματοποιήθηκε μία δοκιμασία διαφορετική από τις άλλες. Συγκεκριμένα, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν κίνητρο στον νικητή της δοκιμασίας, τα 10.000 ευρώ.

Αρχικά γνώριζαν πως θα μαγειρέψουν σε τεστ δοκιμασίας με έπαθλο 10.000 ευρώ, αλλά έμαθαν πως το τεστ θα είναι παράλληλα και δοκιμασία αποχώρησης. Το ζητούμενο για τους διαγωνιζόμενους στο τεστ δημιουργικότητας ήταν ένα τριπλό μενού με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό. Μαργαρίτα Masterchef

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες

Στη δοκιμασία του Masterchef, τελικά τις καλύτερες προσπάθειες είχαν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης. H Μαργαρίτα ήταν αυτή που κέρδισε το τεστ, με τους κριτές να ανακοινώνουν πως η νικήτρια θα πάρει και 10.000 ευρώ.

«Τζιοβάνι, Μαργαρίτα και Διονύση ένας από εσάς θα κερδίσει το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Δυστυχώς δε βρήκαμε το 3 στα 3. Και οι τρεις είχατε δύο καλά πιάτα μέσα στο μενού των τριών πιάτων που ζητήσαμε. Το πιο αδύναμο πιάτο και των τριών σας ήταν το γλυκό. Πολύ δυνατά ορεκτικά και από τους τρεις», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο καλεσμένος Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος ανακοίνωσε πως μεγάλη νικήτρια του Silver Award είναι η Μαργαρίτα, σημειώνοντας πως είχε κάνει συγκινητικά πιάτα.

«Νομίζω ότι κέρδισα το MasterChef 5. H νίκη μου είναι τα θετικά σχόλια που άκουσα από τους κριτές», δήλωσε η Μαργαρίτα με δάκρυα στα μάτια.

Οι τρεις αδύναμες προσπάθειες και η αποχώρηση

Αντίθετα, τα χειρότερα πιάτα είχαν η Λία, η Μαρία και ο Νίκος. Ο Νίκος Σκορδάκης ήταν τελικά εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο.

«Εντάξει, είπαμε τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά κριτές δεν αλλάζουμε! Μετά την ιδιότυπη… ομηρία τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να βρουν ανάμεσα στους δεκάδες διαγωνιζόμενους, εκείνους που αξίζουν μια θέση στην κουζίνα του MasterChef». Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του Star για την πρεμιέρα του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής.

Το MasterChef λοιπόν, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στο Star για μια ακόμα χρονιά, με τον 5ο κύκλο, με σκοπό να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments