Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Επαφές σε σοβαρό επίπεδο με προπονητή από την ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Επαφές σε σοβαρό επίπεδο με προπονητή από την ΑΕΚ»
Κετσετζόγλου: Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις επαφές που ήδη έχει κάνει η Ένωση για τον νέο της τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σημείωσε ότι η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις επαφές της με τον προπονητή που θα αναλάβει την Ένωση, καθώς είναι δεδομένο ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πρόκειται να συνεχίσει και του χρόνου. Άλλωστε, η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό δημιούργησε ακόμα πιο βαρύ κλίμα στην ομάδα για τον Ισπανό τεχνικό, ενώ η Ένωση ηττήθηκε και στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σε σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει ως προπονητή βρίσκεται ήδη η ΑΕΚ. «Γίνονται επαφές σε σοβαρό επίπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε για χώρα από την οποία θα προέρχεται, αλλά στόχος είναι να κλείσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ράσταβατς, που θα μπορούσε να είναι ένας στόχος από την ελληνική αγορά, ανανέωσε με τον Αστέρα, ενώ ο Γιαννίκης είναι πιο χαμηλά στη λίστα. Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι πρώτος στόχος».

Κετσετζόγλου: Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι μέσα στους πρώτους στόχους

Κετσετζόγλου: Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι μέσα στους πρώτους στόχους

Για το ματς με τον Άρη είπε: «Η ΑΕΚ ζει παιχνίδι με το παιχνίδι. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Ο Γαλανόπουλος είναι έτοιμος να παίξει όλο το 90λεπτο και ο Αθανασιάδης λογικά επιστρέφει στο τέρμα. Ο Χιμένεθ προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα».

Κετσετζόγλου: Το ρεπορτάζ για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ

Στην υπόθεση του νέου προπονητή αναφέρεται και η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Σύμφωνα με την καθημερινή αθλητική εφημερίδα, ο εκλεκτός προπονητής έχει εντοπιστεί και έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές μαζί του, κάτω από άκρα μυστικότητα. Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, παρά μόνο το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει για πρώτη φορά να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για προπονητή.

Συγκεκριμένα, στόχος είναι να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δηλαδή ένα ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και ίσως να το ξεπερνά. Επίσης σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο μακράς διάρκειας και όχι μονοετές για να τον πείσει πως θα του δίνει το «πράσινο φως» να χειριστεί αυτός την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η Ένωση έχει ζητήσει από τον προπονητή με τον οποίο κάνει επαφές να μη διαρρεύσει τίποτα στα ΜΜΕ, αλλά και να απαντήσει μέσα στο μήνα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments