Αθλητισμός

Νίκος Χριστογεώργος: Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό

Νίκος Χριστογεώργος: Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό
Νίκος Χριστογεώργος: Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα μέχρι το 2024.

Ο Νίκος Χριστογεώργος ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα με ανακοίνωση του «τριφυλλιού» που συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανανωθεί και το συμβόλαιο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Το «τριφύλλι» στην ανανκοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον 21χρονο γκολκίπερ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Νίκου Χριστογεώργου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο γεννημένος στις 3/1/2000 τερματοφύλακας εντάχθηκε στο δυναμικό της ακαδημίας του Παναθηναϊκού το 2016 από τα εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα. Το 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του ενώ από το 2019 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο την 1η Ιουλίου 2020 στον αγώνα play off με αντίπαλο τον Άρη».

Ο νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε και δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Τα πρώτα λόγια του Νίκου Χριστογεώργου ήταν:

«Το νέο συμβόλαιο αποτελεί για μένα ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Θέλω να αποδείξω ότι έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν στην αγωνιστική αξία μου και να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ο οποίος με έπεισε με το πλάνο του, όσο και την οικογένειά μου, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα μου και στηρίζει όλα τα βήματα και τις επιλογές μου».

Νίκος Χριστογεώργος: Θα δώσει μάχη με τον Σωκράτη Διούδη για τη θέση κάτω από τα γκολποστ

Νίκος Χριστογεώργος: Θα δώσει μάχη με τον Σωκράτη Διούδη για τη θέση κάτω από τα γκολποστ

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «πράσινη» ΠΑΕ: «Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, με μοναδική απουσία αυτή του Κουρμπέλη.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής». Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό οικογενειακό διπλό πήρε μέρος και ο Φραν Βέλεθ που αγωνίστηκε για 30 λεπτά με την ομάδα των «πράσινων», ενώ τον αντικατέστησε ο Μ. Τζαβίδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments