Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις των προπονητών για το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις των προπονητών για το ντέρμπι
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (11/4) στο "Γ, Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αφήσει πίσω τους τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και μετρούν αντίστροφα για την μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (19:30) στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι δύο προπονητές έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδια τους, δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν ο καθένας από την μεριά του για τη νίκη.

Τι σκέφτονται οι γηπεδούχοι:

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, φαίνεται πως προσανατολίζεται στην πετυχημένη συνταγή του 3-4-3. Ο Πορτογάλος θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και έχει την ευχέρεια να παρατάξει τρεις στόπερ. Πάντως δεν είναι απίθανο αυτή τη φορά να αφήσει εκτός τον Μπα και να βάλει σε ρόλο αριστερού στόπερ τον Χολέμπας χρησιμοποιώντας ως αριστερό μπακ-χαφ τον Ρέαμπτσιουκ. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας διεθνής ήταν αμφίβολος καθώς ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στα Γιάννενα και στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Τελικά δεν έχει κάτι ανησυχητικό και θα δηλώσει το “παρών” την Κυριακή. 

Επίσης, στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Ανδρούτσος, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Όσο για τη συμμετοχή του Βαλμπουενά, θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο αλλά σε κάθε περίπτωση στο βασικό σχήμα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.  Ο Γάλλος σταρ δεν έπαιξε στους Ζωσιμάδες καθώς ο Μαρτίνς θέλησε να τον προφυλάξει λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. 

Τι σκέφτονται οι φιλοξενούμενοι:

O Λάζλο Μπόλονι από την μεριά του δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή που εφάρμοσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρατάξει την ομάδα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό πιθανότατα με μόνο μία αλλαγή, αυτή του Βέλεθ αντί του Πούγγουρα.

Ο Ισπανός στόπερ μπορεί να προέρχεται από μεγάλη απραξία, ωστόσο έχει περισσότερη εμπειρία και ικανότητα με την μπάλα στα πόδια απέναντι στον Πούγγουρα που είναι πάντως σε καλή κατάσταση. Κατά τα άλλα θα δούμε, τον Διούδη στο τέρμα, τους Μολό και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας και τον Σένκεφελντ στόπερ, τους Νιάς, Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο στο κέντρο και μπροστά τον Βιγιαφάνιες αριστερά, τον Χατζηγιοβάνη δεξιά και τον Μακέντα στην κορυφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments