Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του
Γιώργος Καραϊβάζ: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου πήγε στο σημείο που εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Όσο περνάει η ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για τη στυγνή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Το πένθος είναι αβάσταχτο για όσους άφησε πίσω του ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος, ιδιαίτερα για τη σύζυγό του, η οποία είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το χαμό του δημοσιογράφου.

Ανείπωτο είναι το πένθος για τη σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία κατέβηκε από το σπίτι τους, όταν πλέον ο ιατροδικαστής είχε ολοκληρώσει την επιτόπια έρευνά του και αυτοκίνητο του γραφείου τελετών έφτασε για να παραλάβει τη σορό του ανθρώπου της. Υποβασταζόμενη, η γυναίκα πήγε στο σημείο που ο Γιώργος Καραϊβάζ άφησε την τελευταία του πνοή.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί. Κοντά τους έχουν σπεύσει δικοί τους άνθρωποι για να συμπαρασταθούν στις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους.

Το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε με 9αρι πιστόλι, ενώ φαίνεται οι δράστες να του έδωσαν και τη χαριστική βολή. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου. Η δολοφονία του έχει καταδικαστεί από τον πολιτικό κόσμο κι άλλους φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να πάει στο σπίτι του. Ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και γι’ αυτό έψαξε να βρει θέση να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε παρκάκι πολύ κοντά στο σπίτι του. Ο δημοσιογράφος γύριζε εκείνη την ώρα στο σπίτι του από τη δουλειά του στο Star, όμως οι δολοφόνοι του τον παρακολουθούσαν, ήξεραν το πρόγραμμά του και όταν βρήκαν την κατάλληλη στιγμή τον εκτέλεσαν.

Φωτογραφία από το σημείο που έπεσε νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ

Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας

Οι Αρχές κάνουν λόγο για την ύπαρξη συμβολαίου θανάτου, ενώ εικάζουν ότι οι φυσικοί αυτουργοί είχαν και συνεργούς.

«Το μένος του εκτελεστή και τα σημεία που βρέθηκαν οι σφαίρες στο σώμα του δημοσιογράφου δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο. Δεν ήταν στόχος ο εκφοβισμός ή το να σταλεί ένα μήνυμα. Όποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε τον Γιώργο Καραϊβάζ νεκρό», δήλωσε στη Μίνα Καραμήτρου στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχει στις έρευνες, αναφορικά με το συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι εντολείς και οι ενοικιαζόμενοι εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου που υπογράφηκε σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου, αναζητούνται από τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε υποθέσεις που είχε ασχοληθεί και ερευνούσε.

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο που έδρασαν με ακάλυπτα πρόσωπα. Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα σκούτερ. Οι δράστες φορούσαν ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής. Ο συνεπιβάτης πυροβόλησε αρχικά εν κινήσει και στη συνέχεια κατέβηκε και πυροβόλησε εναντίον του από κοντινή απόσταση τουλάχιστον 12 φορές. Του έδωσε δηλαδή αυτό που ονομάζεται χαριστική βολή. Τον ήθελαν στα σίγουρα νεκρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments