Ελλάδα

Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος ο 72χρονος για τη δολοφονία του 39χρονου

Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος ο 72χρονος για τη δολοφονία του 39χρονου
Κυπαρισσία: Ο Εισαγγελέας έκρινε προφυλακιστέο τον 72χρονο δράστη για τη δολοφονία του 39χρονου άντρα.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο 72χρονος δράστης που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 39χρονο στην Κυπαρισσία. Υπενθυμίζουμε ότι το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη, με τον 72χρονο να πυροβολεί τον 39χρονο ιδιοκτήτη μέσα στο κατάστημά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή της δολοφονίας στάθηκε ένας λογαριασμός τηλεφώνου. Χθες μάλιστα κυκλοφόρησε το βίντεο ντοκουμέντο της στυγνής δολοφονίας, το οποίο αποτυπώνει καρέ καρέ τις κινήσεις του δράστη.

Ο 72χρονος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας, όπου και απολογήθηκε. Μετά την απολογία του, ο εισαγγελέας τον έκρινε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας

Σημειώνεται ότι η δολοφονία σόκαρε την τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας, καθώς πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από την Εισαγγελία και αποδοκίμασε τον 72χρονο δράστη κατά την είσοδό του και την αποχώρησή του από το κτίριο.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας – Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις του δράστη. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού είχε «προειδοποιήσει» τον άτυχο ιδιοκτήτη ότι θα επιστρέψει με όπλο. Στο βίντεο βλέπουμε τον δράστη να μπαίνει σαν κύριος μέσα στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο. Φτάνει στον πάγκο και όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο άνδρες είχαν ένα σύντομο διάλογο.

Ο 72χρονος είναι αποφασισμένος να εκτελέσει την προειδοποίησή του και τον βλέπουμε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να τραβά την σκανδάλη. Ο 39χρονος δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα και σωριάστηκε στο έδαφος. Λίγο αργότερα θα χάσει τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη ο οποίος απ’ ένα σημείο και μετά φέρεται να έγινε ιδιαίτερα ερειστικός με τον ύψος του λογαριασμού που έπρεπε να πληρώσει. Ο 72χρονος υποστήριζε πως του «φόρτωσαν» τον λογαριασμό του με χρεώσεις που «δεν είχε κάνει».

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν δύο πελάτες αλλά και μια υπάλληλος του καταστήματος, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της.

Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης, φέρεται να είπε, αποχωρώντας εκνευρισμένος τη πρώτη φορά από το μαγαζί: «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου». Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν έδωσε σημασία στην απειλή. Μετά τη πράξη του, ο 72χρονος, κρατώντας με το περίστροφο στο χέρι, παραδόθηκε μόνος του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments