Ελλάδα

Σόμπολος για Καραϊβάζ: Πρόκειται για δολοφονία – εκδίκηση

Σόμπολος για Καραϊβάζ: Πρόκειται για δολοφονία – εκδίκηση
Σόμπολος για Καραϊβάζ: Ένας από τους πιο έμπειρους αστυνομικούς συντάκτες μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ποια είναι η εκτίμησή του.

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Θυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των -τουλάχιστον- δύο δραστών που δολοφόνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου τον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, όπως τον χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε αρχικά: «Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε ως τώρα βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μαφιόζικη εκτέλεση κι όχι με τρομοκρατική ενέργεια. Βέβαια, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Σόμπολος για Καραϊβάζ: Πρόκειται για δολοφονία-εκδίκηση

Σόμπολος για Καραϊβάζ: Πρόκειται για δολοφονία-εκδίκηση

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επισημαίνω όμως ότι έχουμε να κάνουμε με μία δολοφονία πολύ καλά σχεδιασμένη και πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα, έχουμε εκδίκηση. Τώρα γιατί τον εκδικήθηκαν και με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο κανείς δεν γνωρίζει. Έγραψε τίποτα στην ιστοσελίδα του και έκανε αποκαλύψεις; Είπε κάτι στην εκπομπή που εργάζεται στο Star; Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι η υπόθεση αργά ή γρήγορα θα εξιχνιαστεί».

Ο Πάνος Σόμπολος σημείωσε ακόμα ότι ταράχτηκε και τα «έχασε» όταν έμαθε για τη δολοφονία παρόλο που έχει καλύψει στη ζωή του δεκάδες δολοφονίες και πάμπολλα εγκλήματα. Ο κ. Σόμπολος σημείωσε ότι δεν είχε δουλέψει με τον Γιώργο Καραϊβάζ, αλλά συναντιόντουσαν στα ρεπορτάζ. Τον χαρακτήρισε πάρα πολύ καλό άνθρωπο και πολύ καλό δημοσιογράφο.

Σόμπολος για Καραϊβάζ: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Θυμίζουμε ότι και η ΕΣΗΕΑ έχει κυκλοφορήσει ανακοίνωση για τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου. Θυμίζει ότι πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου, καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ολοκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραιβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments