Lifestyle

Survivor spoiler 9/4: Ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor spoiler 9/4: Ο παίκτης που αποχωρεί
Survivor spoiler 9/4: Από ότι όλα δείχνουν ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης και όχι οικειοθελώς.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor, το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ το νέο spoiler για σήμερα 9/4 φέρνει ανατροπές. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Χριστίνα Κεφαλά από τους Μπλε να αποχωρεί και την ομάδα της συγχρόνως να σαρώνει στον στίβο μάχης κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες θέλουν τους παίκτες που άλλοτε έκαναν κολλητή παρέα στην παραλία των Κόκκινων να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Θέμα ωρών η αποχώρηση Παππά

Από ότι όλα δείχνουν, η παραγωγή του Survivor εξέτασε το ενδεχόμενο να διώξει τον Παππά από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Στην επόμενη ψηφοφορία που οι κόκκινοι θα χάσουν ασυλία ο Αλέξης Παππάς θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος;

Ότι σ’ όλες τις ψηφοφορίες που ήταν υποψήφιος αλλά και στην τελευταία ο Αλέξης τα κατάφερνε την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και προχτές, αφού ήταν τυχερός και βρήκε απέναντί του την Χριστίνα Κεφαλά. Και πάλι όμως η διαφορά τους ήταν ελάχιστη. Πλέον τόσο αδύναμος παίκτης στις ψηφοφορίες δεν υπάρχει, αφού και ο Κώστας Παπαδόπουλος απέδειξε πως έχει “ρεύμα” από τους τηλεθεατές.

Οπότε από ότι φαίνεται, η αποχώρηση του Αλέξη Παππά θα γίνει μέχρι το Πάσχα. Και φυσικά σε περίπτωση που επιστρέψει στο παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης δεν θα τον βρει μέσα.

Το δώρο που έκανε ο Σάκης στην Μαριαλένα λίγο πριν χωρίσουν

Όπως είναι λογικό η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, βρίσκεται καθημερινά στα media και άνθρωποι από το περιβάλλον τους, έχουν μιλήσει ανοιχτά για όσα γνωρίζουν για εκείνους.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», παραχώρησε δηλώσεις ο φίλος του Σάκη, Γιώργος Μαρκούλης ο οποίος μίλησε για την σχέση των δύο παικτών του Survivor, ενώ αποκάλυψε και το δώρο που έκανε ο Σάκης στην Μαριαλένα λίγο πριν χωρίσουν.

“Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.” Survivor spoiler 9 4

Χαμός στην παραλία – «Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης»

Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, αυτό της Τετάρτης, που βρήκε ξανά σε κόντρα τις δύο ομάδες.

Για ακόμη μια φορά ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις με αποκορύφωμα εκείνη του Κορομί για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος τον αποκάλεσε «μοντέρνο καραγκιόζη», σε συζήτησή του με τον Κώστα Παπαδόπουλο. «Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας λέγοντας ο Τριαντάφυλλος τι είναι και πως είναι. Αφού είναι εθνικός ήρωας» πρόσθεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor. «Είναι ο μοντέρνος καραγκιόζης!». «Το παιδί είχε αφίσες μου στο δωμάτιό του», ανέφερε ο τραγουδιστής στην κάμερα για τον Κορομί, ενώ για ακόμη μια ψηφοφορία αποδείχτηκε ανίκητος.

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος για ακόμη μια φορά έδειξε πως έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ, ενώ τόνισε με στόμφο πως είναι υποψήφιος με τρία «παλτά», όπως αποκάλεσε τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments