Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις

Λίβερπουλ: Νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις
Λίβερπουλ: Σε αναζήτηση νίκης βρισκόταν η Λίβερπουλ, κάτι το οποίο πέτυχε με πολλά καρδιοχτύπια κόντρα στην Άστον Βίλα. Θέλει ανατροπή με τη Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ φλέρταρε με ακόμη μία αποτυχία στο «Άνφιλντ», αλλά στο τέλος κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να νικήσει με ανατροπή (2-1) την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.

Λίβερπουλ: Αναζητούσε τη νίκη

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προερχόταν από το “χαστούκι” στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ανατροπής της ήττας με 1-3, έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη στο “Άνφιλντ” (πρώτη στο πρωτάθλημα από τα μέσα Δεκεμβρίου), γιατί θα έχασε την επαφή της με την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Η Άστον Βίλα ανήκει κι αυτή στις ομάδες που διεκδικούν το “εισιτήριο” και μάλιστα το “βροντοφώναξε” στο Μέρσεϊσαϊντ, όταν ο Όλι Γουότκινς στο 42′ σκόραρε για 4η φορά κόντρα στη Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτη φορά από τον Αντρέι Αρσάβιν της Άρσεναλ το 2008-2009 που κάποιος τα καταφέρνει).

Οι «χωριάτες» έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ χάρις στο γκολ του Όλι Γουότκινς στο 43ο λεπτό, αλλά οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ εξαπέλυσαν αντεπίθεση στην επανάληψη.

Λίβερπουλ

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ο Κλοπ πέρασε τον Μανέ στο ματς, η ομάδα του έγινε πιο επιθετική, αλλά το γκολ δεν ερχόταν… Η Βίλα έχασε δημιουργικά με τον τραυματισμό των Τραορέ, Τρεζεγκέ και κλείστηκε. Ετσι, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90ο λεπτό για να έρθει η λύτρωση των «Κόκκινων». Ο Ρόμπερτσον άρχισε την προσπάθεια, ο Τιάγκο νικήθηκε από τον Μαρτίνες, αλλά ο Αρνολντ βρήκε χώρο και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

Οι εντακάδες

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (89′ Σακίρι), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (70′ Τιάγκο), Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Φιρμίνο (75′ Μανέ), Ζότα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Λουίζ, Νακάμπα (66′ Μπάρκλεϊ), Τραορέ (68′ Ελ Γκάζι), Μακγκίν, Τρεζεγκέ (82′ Ράμσεϊ), Γουότκινς

Η βαθμολογία της Premier League

  • Φούλαμ-Γουλβς 0-1 (90’+2′ Τραορέ)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Λιντς 1-2 (76΄ Τόρες – 42΄, 90+1΄ Ντάλας)
  • Λίβερπουλ-Άστον Βίλα 2-1 (57΄ Σαλάχ, 90΄+1 Αλεξάντερ-Άρνολντ – 43΄ Γουότκινς)
  • Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 1-4 (63΄ Μπεντέκε – 8΄ Χάβερτς, 10΄, 78΄ Πούλισικ, 30΄ Ζούμα)
  • Μπέρνλι-Νιούκαστλ 11/04
  • Γουέστ Χαμ-Λέστερ 11/04
  • Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 11/04
  • Σέφιλντ Γιουν.-Άρσεναλ 11/04
  • Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 12/04
  • Μπράιτον-Έβερτον 12/04

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments