Ελλάδα

Καρσιώτης για Καραϊβάζ: «Πλησίασε ο γιος του τους αστυνομικούς»

Καρσιώτης για Καραϊβάζ: «Πλησίασε ο γιος του τους αστυνομικούς»
Καρσιώτης για Καραϊβάζ: Ο συνάδελφος και κουμπάρος του δολοφονημένου δημοσιογράφου περιέγραψε τι έκανε ο γιος του μετά τη δολοφονία.

Ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ χτες στον Άλιμο, όταν έπεσε νεκρός μετά από φονική ενέδρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε ήταν «καθαρό» με βάση την πρώτη βαλλιστική εξέταση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήξερε πολύ καλά τον Γιώργο Καραϊβάζ. Ήταν χρόνια φίλοι και κουμπάροι αφού του είχε βαφτίσει τον γιο τους. Ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε στον Alpha για τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία. Ο γιος του δεν ήξερε τίποτα όταν πλησίασε τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω βαφτίσει το παιδί του, είναι τώρα 21 ετών. Ένα χρυσό παιδί με σοφό μυαλό, καθοδηγητής που έδινε συμβουλές και σε μένα. Έχει καθαρό μυαλό, μια άλλη προσέγγιση. Σπουδάζει στο Πολυτεχνείο.

Το παιδί μαζί με την μητέρα ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χτες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί… Είχε τη μοναδική ελπίδα, όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο και πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς για να δει τα ρούχα που φορούσε, είχε την ελπίδα ότι δεν είναι ο μπαμπάς του. Είχε την ελπίδα ότι δεν θα δει τα ρούχα του πατέρα του. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα για να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι, και η σύζυγός του και ο Δημήτρης, το παιδί, επάνω στο διαμέρισμα και τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή».

Καρσιώτης για Καραϊβάζ: «Πλησιάσε ο γιος του τους αστυνομικούς» - Δεν ήξερε τι συνέβη

Καρσιώτης για Καραϊβάζ: «Πλησιάσε ο γιος του τους αστυνομικούς» – Δεν ήξερε τι συνέβη

Πώς έγινε η δολοφονία

Ήταν 2:15 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφτανε οδηγώντας στο σπίτι του, στην οδό Αννίνου στον Άλιμο. Μόλις πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό του, αφού το πάρκαρε λίγα μέτρα μακριά από την οικεία του και αποβιβάστηκε από αυτό, τον πλησίασαν δύο άτομα που επέβαιναν πάνω σε ένα σκουρόχρωμο μηχανάκι μικρού κυβισμού. Τότε ο συνεπιβάτης κατέβηκε από το μηχανάκι και ξεκίνησε να πυροβολεί το δημοσιογράφο.

Επτά από τις σφαίρες βρήκαν τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη στο κεφάλι και στο θώρακα, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο εκτελεστής του, του έριξε και τη χαριστική βολή για να είναι σίγουρος για το ειδεχθές έργο του. Η εκτέλεση δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα, ενώ οι δράστες αιφνιδίασαν το θύμα τους, καθώς τον προσέγγισαν πολύ γρήγορα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments