Διεθνή

Καντέρ για Ερντογάν: «Θα τον έφτυνα στο πρόσωπο»

Καντέρ για Ερντογάν: «Θα τον έφτυνα στο πρόσωπο»
Καντέρ για Ερντογάν: Για άλλη μια φορά ο Τούρκος σέντερ που αγωνίζεται στο ΝΒΑ μίλησε για τον Τούρκο πρόεδρο με πολύ σκληρά λόγια.

Ο Ενές Καντέρ είναι από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φάνηκε και στις νέες του δηλώσεις. Επίσης, ο Τούρκος σέντερ παίρνει θέση και για άλλα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, όταν δεν αγωνίζεται ή δεν εκφράζει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, η οποία είναι πολύ γνωστή.

Ο Τούρκος σέντερ είναι από τους πιο γνωστούς αντιφρονούντες. Σε δηλώσεις του είπε πως θα έφτυνε τον Ερντογάν στο πρόσωπο και τον χαρακτήρισε δικτάτορα, όπως άλλωστε έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς:

«Έχει ακυρώσει το διαβατήριό μου. Πλέον δεν είμαι Τούρκος πολίτης. Πολλά από αυτά που είπα έκαναν κακό και στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν έχει βρει ακόμα δουλειά μετά τις σπουδές της στην Ιατρική, ο αδερφός μου έφυγε από ομάδες επειδή έχουμε το ίδιο όνομα».

Ο Καντέρ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπάρχουν τόσοι αθώοι στις φυλακές. Πολλές αθώες γυναίκες, για τις οποίες η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει πως βιάζονται και βασανίζονται καθημερινά. Οι λόγοι του Ερντογάν διακατέχονται από μίσος για το Ισραήλ και την Ελλάδα. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση για να κερδίσει ψήφους».

Ακόμα, ο σέντερ των Μπλέιζερς σημείωσε ότι δεν φοβάται στις ΗΠΑ, επειδή τον προστατεύει το FBI, ενώ θεωρεί πως σε περίπτωση επιστροφής του στην πατρίδα του, κάποιος θα προσπαθήσει να του κάνει κακό.

Καντέρ για Ερντογάν: «Θα τον έφτυνα στο πρόσωπο»

Καντέρ για Ερντογάν: «Θα τον έφτυνα στο πρόσωπο»

Καντέρ για Ερντογάν: Ο Τούρκος σέντερ αναφέρθηκε και στην Αγιά Σοφιά

«Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά. Γιατί να κάνει τζαμί ένα κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς;», σημείωσε στη συνέχεια ο Καντέρ. Ο Τούρκος παίκτης εξέφρασε ξανά και την αγάπη του για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι:

«Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες, γιατί υποδέχονται τις οικογένειες που φεύγουν από την Τουρκία λόγω του Ερντογάν. Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο. Είμαστε αδέρφια και γείτονες, ας μην πάρουμε στα σοβαρά τον Ερντογάν. Ανυπομονώ να πάρω το διαβατήριο των ΗΠΑ και να έρθω στην χώρα σας, που είναι μία από τις αγαπημένες μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments