Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο μεγάλος έρωτας που δεν κρύβεται

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο μεγάλος έρωτας που δεν κρύβεται
Ιωάννα Μαλέσκου: Για την προσωπική της ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα. Τι αποκαλύπτουν, όμως, οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ στο Instagram.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σίγουρα από τα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν αφού μετά τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ από το ΚΡΗΤΗ TV εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Για την προσωπική της ζωή ξέρουμε ελάχιστα, αν και το τελευταίο διάστημα μετά το follow που έκανε από τον λογαριασμό της σκυλίτσας της στο Instragram, στον Μάριο Χεζόνια, τον παίκτη του Παναθηναϊκού που τη θαυμάζει, υπάρχουν πολλές φήμες.

Η παρουσιάστρια του «Love It» είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, φέτος είναι η χρονιά της αφού διανύει μια περίοδο αλλαγών, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Πρόσφατα, μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε νέες δηλώσεις on camera, όταν και ρωτήθηκε για το εάν τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό, όπως και είχε ακουστεί.

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά πίστεψέ με όταν θα γίνει θα το καταλάβετε. Ο επαγγελματισμός υπάρχει, η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα καλό κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου, τότε σίγουρα ανανεώνονται συνεργασίες», παραδέχτηκε.

Για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ανύπαρκτες. Η όμορφη και ευγενική Ιωάννα ζει σε νέο σπίτι, αφού μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ τα δημοσιεύματα κατά καιρούς, της χρεώνουν και κάποιον νέο σύντροφο. Η Ιωάννα, πάντως, μάλλον περνά μια χαρά, αφού το τελευταίο διάστημα οι λεζάντες της στο Instagram μαρτυρούν πολλά περισσότερα από ό, τι έχουν γίνει γνωστά.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες, αλλά και τις λεζάντες της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ στο Ιnstagram

«Ο τρόπος που μιλάς για τους άλλους, λέει περισσότερα για εσένα παρά για εκείνους».

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Kαλώς ήλθες στο μυαλό μου…»

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Ερωτευμένω εδώ. . .»

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments