Video

Άννα Μαρία Bέλλη: Τι ανέφερε για Νίκο, Παππά και Μαριαλένα

Άννα Μαρία Bέλλη: Τι ανέφερε για Νίκο, Παππά και Μαριαλένα
Άννα Μαρία Bέλλη: Την πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή «Love it».

“Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το power of love, ή δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι που θα ήταν ο πρώην μου για να δώσω τέτοιο δικαίωμα.” αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Βέλλη- πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε  για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στην εκπομπή Love it.

H Άννα Μαρία τοποθετήθηκε και για το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε για το αν έχει δημιουργήσει σχέση με τον Νίκο και υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε σεξιστικά και μισογυνίστικα σχόλια απέναντι σε εκείνη, την Ελευθερία και στον Τζέιμς. “Πρόσφατα του είπε “ladies first”, είπε χαρακτηριστικά Η πρώην παίκτρια του Survivor έδειξε τα σημάδια και τις πληγές στα πόδια της από τα αγωνίσματα του ριάλιτι και μίλησε για όλους και για όλα. “Βλέπετε ένα 30% της δυσκολίας από αυτό που περνάμε, γιατί δεν καταλαβαίνετε ακριβώς την πείνα, το κρύο, τη ζέστη, τα αγωνίσματα… Αυτών που ζούμε και συμβαίνουν μπορεί να βλέπετε και λιγότερα.

Τι είπε για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό της για το Love It αλλά και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με το Survivor και όσα σχολίαζαν για την ίδια, τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

«Αισθάνομαι ότι αδικήθηκα εγώ ο James και ο Νίκος περισσότερο από τις εκπομπές που σχολίαζαν τα τεκταινόμενα. Για παράδειγμα, όταν είχε γίνει το σκηνικό με τον Αλέξη, άκουσα ότι ήμουν υπερβολική από εκπομπές. Αυτό ήταν πολύ βαρύ για εμένα, η κατάσταση αυτή δεν ήταν μόνο εις βάρος μου, αλλά και εις βάρος των γυναικών στην καλύβα.

Στην πορεία, έγινε μεγαλύτερο ζήτημα αν εγώ διατηρώ ή έχω δημιουργήσει κάποια σχέση με τον Νίκο, παρά το ότι ο Αλέξης χρησιμοποίησε σεξιστικά και μισογυνίστικα σχόλια, όχι μόνο απέναντι σε εμένα, αλλά και στην Ελευθερία. Αλλά και στον James είδα ότι του είπε πρόσφατα: “Ladies first»” θέλοντας να θίξει τον ανδρισμό του. Πέρασαν τρεισήμισι μήνες και με έδιωξε κι από το παιχνίδι για να το καταλάβετε αυτό, αλλά τουλάχιστον κάλλιο αργά… Σαφώς και δεν έχω πλήρη εικόνα του τι έχετε πει όλο αυτόν τον καιρό, αλλά έχοντας δει κάποια αποσπάσματα προφανώς και θεωρώ ότι έχω αδικηθεί», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments