Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έσπασε ρεκόρ του Σίλβα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Έσπασε ρεκόρ του Σίλβα ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς κατέρριψαν το ρεκόρ της σεζόν 2015-2016.

Πρωταθλητής Ελλάδας για 46η φορά στην ιστορία του είναι από το βράδυ της Κυριακής (11/4) ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν εντός έδρας 3-1 του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πάλεψαν και τα κατάφεραν καταρρίπτοντας συγχρόνως ένα ρεκόρ που κατείχε μέχρι χτες η ομάδα του Μάρκο Σίλβα από τη σεζόν 2015-2016.

Συγκεκριμένα, οι τότε παίκτες είχαν καταφέρει να σηκώσουν τον τίτλο στις 28 Φεβρουαρίου, όμως απέμεναν έξι παιχνίδια για το φινάλε της χρονιάς. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός τερμάτισε με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ και στον συγκεκριμένο τομέα.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν 22 πόντους από τον δεύτερο Άρη και στα επτά παιχνίδια που απομένουν δεν αποκλείεται να καταρρίψουν και το συγκεκριμένο ρεκόρ. Θυμίζουμε, ότι έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά και ο Παναθηναϊκός του Χουάν Ραμόν Ρότσα τη σεζόν 1994-1995 σε 34 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα του Μίτσελ είχε πάρει τον τίτλο πέντε στροφές πριν από το τέλος (επίσης σε χρονιά με 34 ματς).

Μασούρας: «Επόμενος στόχος το Κύπελλο»

Μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Μασούρας έκανε δηλώσεις για την κατάκτηση σημειώνοντας ότι “τίποτα λιγότερο εκτός από νίκες μέχρι τέλους αξίζει ο Ολυμπιακός”. Ο Έλληνας εξτρέμ των Πειραιωτών αναφέρθηκε επίσης στην σκληρή δουλειά, τους φιλάθλους αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας που αποτελεί τον επόμενο στόχο:

«Όταν ξεκινά το πρωτάθλημα δεν περιμένεις τέτοια έκβαση. Δουλέψαμε αρκετά και πήραμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε πρωταθλητές. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε, αλλά είχαμε κατοχή μπάλας, μεγάλη κινητικότητα και υπομονή. Το χάρηκαν και οι φιλάθλοί μας απ’ έξω. Εγώ βλέπω ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από νίκες μέχρι τέλους. Ο επόμενος μας στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας να το κατακτήσουμε και αυτό. Όλα τα παιδιά έχουν και προσωπικούς στόχους και ατομικούς. Βλέπουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Νομίζω ότι αν στην αρχή μας ρωτούσαν ποια θα ήταν η ιδανική ομάδα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αυτή θα ήταν ο Παναθηναϊκός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments