Αθλητισμός

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Και επισήμως πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Σφράγισε τον τίτλο νικώντας με 3-1 τον Παναθηναϊκό.

Την κατάκτηση ενός ακόμη ελληνικού πρωταθλήματος πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, το 46o στην ιστορία του, με τη νίκη που απέσπασε απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας του πρώτου με 3-1. Νωρίτερα η ΑΕΚ, εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη και επικράτησε με 1-3 του Άρη, ενώ στον ένα βαθμό αρκέστηκαν ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης. Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Προηγήθηκαν οι «Πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έκανε το 0-1. Όπως αναφέρει το sport24, αρχικά, ο διαιτητής είχε δώσει κίτρινη κάρτα στον Μακέντα για θέατρο, έπειτα από ντρίμπλα του στον Σεμέδο στην περιοχή. Στη συνέχεια, αφού ενημερώθηκε από το VAR είδε μόνος του τη φάση στο μόνιτορ και άλλαξε την απόφασή του δείχνοντας πέναλτι πάνω στον Ιταλό φορ από τον αμυντικό των ερυθρόλευκων, παίρνοντας πίσω και την κίτρινη κάρτα.

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 45+3′ με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 36′. Ο Χολέμπας έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Αχμέντ Χασάν με σκαστή κεφαλιά μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Διούδη να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Καθάρισαν με δύο γκολ οι «Ερυθρόλευκοι»

Ο Αιγύπτιος φορ βρήκε εκ νέου δίχτυα στο στο 72′, όταν έπειτα από σέντρα του Μπρούμα από τα δεξία, πετάχτηκε προ του Διούδη και με κοντινή προβολή έκανε το 2-1.

Έχοντας πλέον το προβάδισμα στο σκορ και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός ήθελε να “κλειδώσει'” το τρίποντο και το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι κυνήγησαν και τρίτο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά, έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες με τον Χασάν (75′ και 82′), με τους πράσινους στο ίδιο διάστημα να έχουν δυο καλές στιγμές με τον Καρλίτος στο 86′ και στο 88′ (τρομερό μπλοκάρισμα του Σα). Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (97′) και σε αντεπίθεση ο Μπρούμα έστειλε τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα πράσινα δίχτυα και οι Πειραιώτες πανηγύρισαν έναν πανάξιο τίτλο, τον 46ο της ιστορίας τους.

Θυμίζουνε πως με δέκα παίκτες έμεινε ο Παναθηναϊκός στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας διεκδίκησε τη μπάλα στον αέρα με τον Χασάν με τον αγκώνα του και ο διαιτητής του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments