Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Η Ζήνα Κουτσελίνη τον αποχαιρέτησε στην εκπομπή της

Γιώργος Καραϊβάζ: Η Ζήνα Κουτσελίνη τον αποχαιρέτησε στην εκπομπή της
Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια. «Δεν ξέρω τι να σας πω, για μένα ήταν αδερφός», είπε μεταξύ άλλων.

Δύσκολες ώρες περνά η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έξω από το σπίτι του ήταν συνεργάτης της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η ίδια κλήθηκε σήμερα να κάνει μια από τις πιο δύσκολες εισαγωγές στην τηλεοπτική της καριέρα.

Ο στενός συνεργάτης και φίλος της δεν ήταν στη θέση του για να σχολιάσει την επικαιρότητα και εκείνη θέλησε να του πει “αντίο” με τον δικό της τρόπο.

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. «Έλα μωρέ Ζήνα». Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι. Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα.

Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχω ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά. Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70.000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».

Επίσης, ανέφερε ότι από σήμερα (12/4) και μέχρι την Παρασκευή (16/4) όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει μήνυμα με τη λέξη “ΧΑΜΟΓΕΛΟ” στο 19810 προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τα παιδιά που τόσο αγαπούσε εκείνος. “Ξέρω την αγάπη του Γιώργου για τα παιδιά. Ήταν ο μόνος λόγος που σταματούσε να μιλάει, όταν έπρεπε να ασχοληθούμε με τα παιδιά και με ένα πρόβλημά τους. Σκεφτήκαμε λοιπόν, επειδή όλοι θέλατε να προσφέρετε κάτι στον Γιώργο και δεν ξέρατε πως αυτή να είναι μια βδομάδα αγκαλιά για τον Γιώργο. 19810 είναι ο μαγικός αριθμός. Για τη μνήμη του Γιώργου και γι’ αυτό που εκείνος πρέσβευε μπορείτε να διαθέσετε 2,48€ ή 2,60€  και όλα τα χρήματα θα πάνε στα παιδιά” είπε χαρακτηριστική η Ζήνα προς τους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments