Lifestyle

Μαρία Ματσούκα: Ευχάριστα νέα

Μαρία Ματσούκα: Ευχάριστα νέα
Μαρία Ματσούκα: Η σχεδιάστρια και αδερφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, έφερε στον κόσμο πριν από λίγη ώρα η Μαρία Ματσούκα.

Η σχεδιάστρια και αδερφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια λιτή ανακοίνωση και μία υπέροχη φωτογραφία. Η Μαρία Ματσούκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θέμη Γιαννίτσα τον Ιούλιο του 2015 στο Island παρουσία στενών φίλων και συγγενών. 6 χρόνια μετά, το μωράκι τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της:

«Καλωσήρθες μπεμπάκο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου @latzourakis_kostas Την μαία μου @nicole_roussou Την μαιευτική κλινική @rea_maternity Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη – σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Μαρία & Θέμης», έγραψε χαρακτηριστικά η νέα μανούλα.

Ακολουθεί το post

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments