Lifestyle

Survivor spoiler 13/4: Σοκ με τη δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler 13/4: Σοκ με τη δεύτερη ασυλία
Survivor spoiler 13/4: Αυτή η ομάδα θα κάνει την έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Θα δούμε απόψε ακόμη μια έκπληξη; Κόκκινοι και Μπλε θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους δεύτερους να καίγονται για τη νίκη μετά τη χθεσινή ήττα. Την ίδια ώρα, οι κόντρες των παικτών συνεχίζονται.

Survivor spoiler 13/4: Τι θα δούμε σήμερα

Η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή γνώρισε την ήττα στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4) με σκορ 10-8 και μπήκε σε μπελάδες, καθώς με βάση την ασυλία που έχουν οι γυναίκες και την ατομική που κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, αν χάσουν σήμερα κινδυνεύουν να είναι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Προς το παρόν είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Σήμερα, όλοι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να μην βρεθούν στον τάκο με τους Μπλε να είναι αυτοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που θα κερδίσουν. Έτσι, οι Κόκκινοι θα κληθούν να δώσουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγχρόνως, η ατομική ασυλία λέγεται πως πάει στον Τριαντάφυλλο. Αν ισχύει αυτό θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού.

Εν τω μεταξύ, στο χθεσινό συμβούλιο έγινε χαμός με τον Αλέξη Παππά να προχωρά σε ευθεία επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή. Ο Παππάς ξεδίπλωσε μια στοχευμένη επίθεση προς τον Τζέιμς, τον οποίο και θεωρεί ως τον πιο δυνατό αντίπαλό του από πλευράς των Μπλε, χαρακτηρίζοντάς τον εκ νέου ως “σαθρό χαρακτήρα” αλλά και “σάπια τομάτα”.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν ένα ψάρι το οποίο ψάρεψε ο Τζέιμς, και ενώ αρχικά το πρόσφερε στην Κόκκινη Ομάδα, εν συνεχεία το πήρε για να το δώσει στη δική του παρέα. Η απάντηση του Τζέιμς ήταν πως δέχεται συνεχώς επιθέσεις από τον Παππά για το οτιδήποτε κάνει. “Νομίζω πραγματικά πως αν βρέχω τα μαλλιά μου και τα κάνω πίσω, και αυτό έχει να κάνει με στρατηγική” είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να απαντήσει πάντως στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments