Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [13/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [13/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Οι σημερινές ερωτικές προβλέψεις αφορούν κυρίως αλλαγές στη ζωή των ζωδίων και την επούλωση παλαιότερων πληγών.

Κριός

Κάτι πρέπει να αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό διασφαλίζει ότι αυτό θα συμβεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να πρόκειται για μια παγιωμένη στάση, ή ένα άτομο, που σας έχει φτάσει πλέον στα όριά σας. Είτε χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια αλλαγή που θα ικανοποιήσει.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα δράσει σαν καταλύτης. Το χρειάζεστε για να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Βλέπετε με σαφήνεια ότι είναι καιρός να αναλάβετε δράση, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Δίδυμος

Η συνήθης μέθοδος σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια είναι να προσποιείστε ότι δεν υπάρχουν και να μην τα σκέφτεστε καν. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια ματιά σε ένα πρόβλημα που αφορά το πιο πρόσφατο ερωτικό σας ενδιαφέρον και μέχρι τώρα αγνοούσατε, επίτηδες ή όχι, για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι. Η αναγνώριση αυτού του γεγονότος θα είναι απελευθερωτική και για τους δύο.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτός/αυτή που ήταν η επιτομή της τρυφερότητας και της αφοσίωσης, τώρα φαίνεται ψυχρός/ή σαν ένα κομμάτι ατσάλι. Ίσως χρειάζεται χρόνο και χώρο για να ασχοληθεί με κάποια πράγματα που τον/την απασχολούν.

Λέων

Όταν συναντάτε ένα εμπόδιο είτε δραματοποιείτε την κατάσταση ή ξεσπάτε σαν μικρό παιδί. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι δεν πρέπει να κάνετε τίποτα από τα δύο. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην συμφωνείτε, αλλά με την ήρεμη συζήτηση θα έρθετε πιο κοντά.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε ικανότητα να πληγώσετε ή να θεραπεύετε σε ό,τι αφορά μια συγκεκριμένη κατάσταση στην σχέση σας. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις για να κάνετε την κατάσταση πολύ χειρότερη, κάτι που θα βλάψει κι εσάς. Ή μπορείτε να κάνετε την προσπάθεια να συζητήσετε τα πράγματα και να βρείτε την πραγματική πηγή του προβλήματος.

Ζυγός

Δεν σας αρέσουν οι εντάσεις, επομένως μάλλον δεν θα σας αρέσει η ενέργεια της σημερινής μέρας, καθώς είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια κάποιο θέμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ωστόσο, παρόλο που μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να εκφράσετε κάποιες από τις επιφυλάξεις σας, τελικά θα ανακαλύψετε ότι η συζήτηση θα φέρει και στους δύο μια αίσθηση γαλήνης.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πρόοδο στην σχέσης ας. Αν τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφός σας περνάτε δύσκολα, τότε χρησιμοποιήστε αυτήν την ισχυρή ενέργεια για να σκάψετε βαθιά και να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθείτε μπροστά σε μια ανακάλυψη, που μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τον δεσμό σας.

Τοξότης

Μια πληροφορία που θα λάβετε σήμερα μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στην ερωτική σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να μην έχετε καταλάβει σωστά κάτι που αφορά τον/την σύντροφό σας με αποτέλεσμα να τον/την παρεξηγήσετε. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε την στάση σας και να ζητήσετε συγγνώμη για το λάθος σας. Ακούστε την καρδιά σας!

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει επιτέλους να καταλάβετε τι είναι αληθινό σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά την σχέση σας και τι όχι. Προτού φτάσετε σε αυτό το σημείο, καλό θα ήταν να κάτσετε κάτω με τον/την σύντροφό σας και να συζητήσετε. Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε αμήχανα, αλλά με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται.

Υδροχόος

Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα με το ταίρι σας, μπορεί να είναι «βαριά» κατά την γνώμη σας αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι εποικοδομητική. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε σε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό και που πρέπει πραγματικά να συζητηθεί. Μην το σκέφτεστε, απλά κάντε το!

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται να σας αποξενώνει προσωρινά από το ταίρι σας. Σας δίνει όμως παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι η αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ σας πηγαίνει πολύ βαθύτερα από οποιαδήποτε επιφανειακή δυσκολία. Μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση θα ανακαλύψετε ότι κάτι που φαινόταν ως ένα μεγάλο πρόβλημα, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου πρόβλημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments