Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκάλυψη – Θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση τον επόμενο μήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκάλυψη – Θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση τον επόμενο μήνα
Γιώργος Καραϊβάζ: Ο αστυνομικός συντάκτης φαίνεται ότι θα κατέθετε για σημαντική υπόθεση τον επόμενο μήνα. Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θεοδόση Πάνου, θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση τον επόμενο μήνα. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, αν επιβεβαιωθεί, περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Να θυμίσουμε ότι οι αστυνομικοί ερευνούν και την εμπλοκή τεσσάρων ποινικών στη δολοφονία, ενώ νέα βίντεο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκλιπών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της ΕΥΠ (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δ.Μ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του bloko.gr για τη συγκεκριμένη υπόθεση και σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ, Θεοδόσης Πάνου στο T-Life, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε εκ νέου. Εικάζεται ότι οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση και να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε παλιές δικογραφίες πρωταγωνιστών του οργανωμένου εγκλήματος, σε εγκληματικές οργανώσεις και σε κακοποιούς με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητεί ίχνη των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, σωματικές βλάβες, εκρήξεις, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα.

Τα πρόσωπα αυτά είναι αποφυλακισμένοι ποινικοί που ενδέχεται είτε να εμπλέκεται είτε να γνωρίζουν πληροφορίες, σύμφωνα με την αστυνομία. Με τις υποθέσεις των προσώπων αυτών είχε ασχοληθεί και ο Γιώργος Καραϊβάζ ως αστυνομικός ρεπόρτερ.

Γιώργος Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ

Οι Αρχές κάνουν παράλληλη έρευνα στα κείμενα που είχε γράψει ο δημοσιογράφος για παλιές υποθέσεις. Στρέφουν την προσοχή τους σε κάποιον εμπλεκόμενο κάποιας εκ των υποθέσεων, ο οποίος ίσως να ενοχλήθηκε από την έρευνα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Εξετάζεται, επίσης, το αν είχε με κάποιον επικοινωνίες δημοσιογραφικού ή απειλητικού χαρακτήρα. Στο ίδιο πλαίσιο των ερευνών, οι Αρχές έχουν εντάξει και τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες που σχετίζονται με την αλληλοεξόντωση μελών της Greek Mafia, το 2018 και το 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments