Ελλάδα

Γλυφάδα: Δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια έξω από τα ZARA

Γλυφάδα: Δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια έξω από τα ZARA
Γλυφάδα: Δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια έξω από τα ZARA, για άγνωστους λόγους.

Μπορεί ο ΕΟΔΥ να κατέγραψε σήμερα 3.089 νέα κρούσματα για το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο το λιανεμπόριο μετράει σχεδόν 10 μέρες που βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία. Αν και συνήθως οι καταναλωτές περιμένουν στωικά στις ουρές έξω από τα καταστήματα, σήμερα έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού στη Γλυφάδα, που περιλάμβανε ξύλο μεταξύ δύο γυναικών.

Το περιστατικό έγινε σήμερα στη Γλυφάδα, έξω από το κατάστημα ZARA. Χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, μία γυναίκα επιτέθηκε σε μία άλλη, όταν η τελευταία έβγαινε από το κατάστημα μαζί με έναν νεαρό άνδρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα περίμενε καρτερικά και μόλις της δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία, όρμησε στην νεαρή γυναίκα. Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν κανονικά στα χέρια, ενώ ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να την απωθήσει.

Η άλλη γυναίκα κάποια στιγμή αντέδρασε και αυτή, κάτι πέταξε πάνω στη γυναίκα που της επιτέθηκε και όσοι βρίσκονταν τριγύρω έτρεξαν να αποθανατίσουν με τα κινητά τους το επεισόδιο. Το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως στα social media, με τους χρήστες να παγώνουν βλέποντας την επίθεση αλλά και τα… «γαλλικά» που εκτοξεύθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments