Lifestyle

Υρώ Μανέ: Τι είπε για την σχέση με τον Σαντιό Μανέ

Υρώ Μανέ: Τι είπε για την σχέση με τον Σαντιό Μανέ
Υρώ Μανέ: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη την Τρίτη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το τι σχέση έχει με τον Σαντιό Μανέ.

Την Υρώ Μανέ είχε την Τρίτη καλεσμένη στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός στο παρελθόν έχει πει για την σειρά  “Τα Εγκλήματα” ότι είναι σαν να γράφτηκαν για να παιχτούν τώρα. Ακόμη, η ίδια έχει μια ξεχωριστή σχέση με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, με την οποία έχει δημοσιεύσει πολλάκις κοινές φωτογραφίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, στην συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός, που την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Φαμίλια» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ. Υρώ Μανέ

Υρώ Μανέ:  «Το Μανέ είναι το πραγματικό μου επώνυμο και ελληνικότατο»

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως «το Μανέ είναι το πραγματικό μου επώνυμο και ελληνικότατο». Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η ηθοποιός πρόσθεσε με χιούμορ «ναι, ένα σκουρόχρωμα ξαδελφάκι μου! Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής.

«Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media» πρόσθεσε η ηθοποιός στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. «To επίθετο μου έρχεται η καταγωγή του από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

Παράλληλα, η Υρώ Μανέ αντέκρουσε με χιούμορ και τη σύνδεση που προσπάθησε να κάνει ο παρουσιαστής του επιθέτου της με εκείνου του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση. Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος Σαντιό Μανέ είναι Σενεγαλεζος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος μέσος για λογαριασμό της Λίβερπουλ και της Εθνικής Σενεγάλης.

Υρώ Μανέ:  «Θα ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή μου αν δεν υπήρχε η κόρη μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Υρώ Μανέ μίλησε και για την κόρη της, Φαίδρα, που σπουδάζει Κοινωνιολογία, αλλά είναι και χορεύτρια. Ειδικότερα, η ίδια ανέφερε ότι «η ζωή της θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν υπήρχε η κόρη της» και πρόσθεσε πως «όταν γίνεσαι γονιός, βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του παιδιού σου».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments