Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 15/04

8 λέξεις σήμερα: Τι θα δούμε την Πέμπτη 15/04
8 λέξεις σήμερα: Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ dna.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Άκης βγήκε με την Αποστολία και η πρόταση που της έκανε την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απέρριψε και τον σοκάρει με την αντίδρασή της. Του υποσχέθηκε όμως πως δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι.

Ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ dna.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Η Ηλιάνα ερευνά την ύποπτη σχέση του Δημήτρη και της Μαίρης και ανακαλύπτει κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Νόνα φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Οδυσσέα, λέγοντάς του ότι η Έρση μπορεί να ήξερε για την επαγγελματική πρόταση της Σύνθιας.

Ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ, προσλαμβάνεται στο κανάλι και γρήγορα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Ελισάβετ. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει. Για αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει.. Η Μάγδα μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ…

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης. 8 Λέξεις

Σκηνή από τις «8 λέξεις»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments