Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτέλικά του Monte Carlo Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτέλικά του Monte Carlo Masters
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας πέρασε στους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο. Αποσύρθηκε ο αντίπαλός του, Φοκίνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την επέλασή του στο Monte Carlo Masters αφού προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο αντίπαλός του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα αποσύρθηκε από τον αγώνα και έτσι ο Έλληνας τενίστας είναι στους «4». Θυμίζουμε ότι στον προηγούμενο γύρο νίκησε τον πολύ καλό στο χώμα Κρίστιαν Γκαρίν από τη Χιλή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tennis24.gr, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, κατέκτησε με 7-5 το πρώτο σετ της αναμέτρησης και στη συνέχεια είδε τον αντίπαλό του να πετάει λευκή πετσέτα, μετά από πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό. Ο Ισπανός είχε τραυματιστεί στα μέσα του εναρκτήριου σετ και πάλεψε σκληρά, ωστόσο ο Τσιτσιπάς ήταν πιο έτοιμος και δυνατός, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ και να αναγκάσει σε απόσυρση τον αντίπαλό του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτέλικά του Monte Carlo Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτέλικά του Monte Carlo Masters

Μέχρι να τελειώσει άδοξα ο αγώνας, οι δύο αθλητές έδωσαν μια αμφίρροπη μάχη στο κεντρικό court του Monte Carlo Country Club, με τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα να παίρνει πρώτος προβάδισμα με break στο 7ο game (4-3).

Αμέσως μετά πήρε ιατρικό τάιμ άουτ καθώς το πρόβλημα χειροτέρευε, με τον Τσιτσιπά να απαντάει άμεσα στο επόμενο game (4-4). O Τσιτσιπάς, Νο4 του ταμπλό, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του αντιπάλου του, πετυχαίνοντας το καθοριστικό break στο 12ο game, την ώρα που ο Ισπανός σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ.

Μετά τον τελευταίο πόντο του σετ, ο Νταβίντοβιτς Φοκίνα έδωσε το χέρι του στον Στέφανο, γνωστοποιώντας την απόσυρσή του από το παιχνίδι. Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, ο 22χρονος πρωταθλητής μας περιμένει το νικητή του αγώνα Έβανς-Γκοφάν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ ευχαριστημένος από τον αγώνα απέναντι στον Γκαρίν και έτσι μπήκε με αυτοπεποίθηση στο σημερινό ματς. Μάλιστα, χαρακτήρισε την εμφάνισή του απέναντι στον Χιλιανό τενίστα ως την καλύτερή του στο συγκεκριμένο τουρνουά. Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter είχε γράψει ότι το να μάχεσαι είναι τρόπος ζωής. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments