Lifestyle

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Τέλος ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Τέλος ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες
Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στη σειρά του ΑΝΤ1.

Για το ρόλο του στις “Άγριες Μέλλισες” μίλησε σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Γιάννου αποκάλυψε στο “Πάμε Δανάη” ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, ενώ εξομολογήθηκε πως στη σειρά «θα έρθει η δικαίωση για πολλούς ήρωες».

Στην αρχή είπε:

«Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ δεν θα συνεχίσω, τελειώνω φέτος. Νομίζω ότι κάπως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία και ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται εξαιρετικά τον Μιλτιάδη νομίζω ότι θα πρέπει αυτή η ιστορία κάπως να φτάσει, να δικαιωθεί το όνομά του για το φόνο που έγινε τότε. Οπότε, φέτος τελειώνει ο Γιάννος. Ξέρεις, δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί τώρα κάνουμε γυρίσματα και ακόμα δεν έχω νιώσει τη στεναχώρια ότι τελειώνει ένας κύκλος, αλλά ευελπιστώ ότι θα ανοίξει ένας άλλος και ότι θα έρθει κάτι άλλο».

Ερωτώμενος για το αν θα υπάρξει στις Άγριες Μέλισσες σκηνή καταλυτική που ο Μιλτιάδης θα “σκοτώσει” τον Γιάννο που εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο μπροστά του, απάντησε: «Νομίζω ότι ο σκοπός αυτός είναι. Δεν ξέρω τα επεισόδια, αλήθεια, αλλά νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα φανερωθούν πολλά πράγματα, οπότε νομίζω ότι θα ηρεμήσει και η ψυχή του. Θα δικαιωθεί η μνήμη του Γιάννου στις Άγριες Μέλισσες και νομίζω ότι θα κλάψουν… μανούλες! Πρέπει να γίνει έτσι ώστε να φανερωθεί η αλήθεια και να μαθευτεί όλο αυτό το πράγμα. Θα έρθει η δικαίωση για πολλούς ήρωες».

Ποιος είναι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος:

Ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει κερδίσει βραβείο Queer theater awards Τrans Ορατότητα για τον ρόλο του στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν». Στις “Άγριες Μέλισσες” υποδύεται τον Γιάννο. Ερμηνεύει εξαιρετικά τον ρόλο του «διαταραγμένου ψυχικά» ανθρώπου που ζει τη δεκαετία του ’50 σε μια κλειστή κοινωνία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει μελετήσει πάρα πολύ καλά τις εκφράσεις του προσώπου του, την ομιλία και τις κινήσεις του αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τον ψυχισμό του ρόλου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments